ĐILASOV DESNIČAR KONAČNO PRIZNAO: Ako izbori budu razdvojeni, nećemo moći da motivišemo birače da glasaju (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.04.2024

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni patriota i Đilasov desničar povodom izbora konačno je javno priznao!

ĐILASOV DESNIČAR KONAČNO PRIZNAO: Ako izbori budu razdvojeni, nećemo moći da motivišemo birače da glasaju (VIDEO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Iako opozicionari već 12 godina kukaju i zahtevaju razdvajanje izbora, predsednik Srbije Aleksandar Vučić im je uslišio tu želju ali sada su se ipak setili da im to nije na ruku. 

Lažni patriota i Đilasov desničar povodom izbora konačno je javno priznao:

 

 

- Ako imate beogradske izbore razdvojeno od izbora za gradske opštine, recimo Starog grada, Vračara, Palilule, Voždovca...imaćemo manju izlaznost, manje ćemo moći svi mi da motivišemo birače! - rekao je Miloš Jovanović. 

Predsednik Vučić najpopularniji političar u Kini

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro će u Beogradu biti domaćin Si Đinpingu, predsedniku Kine, druge ekonomske sile na svetu (nije daleko dan ni kada će izbiti na prvo mesto), koja je predvodnik globalnog ekonomskog rasta, nezaobilazni politički i bezbednosni činilac na planeti. Taj njihov, deveti po redu, zvanični susret, potvrda je, kako ističu, čeličnog prijateljstva dve države.

Ono što je, međutim, široj javnosti kod nas manje poznato jeste to da je Aleksandar Vučić ubedljivo najpopularniji strani državnik u Narodnoj Republici Kini. I to ne bez razloga...

Odavno za Vučića Kinezi imaju samo reči hvale. Njegova popularnost rasla je iz godine u godinu, a naklonost kineske javnosti dodatno je porasla, kako su za Srpski telegraf ispričali ljudi koji dobro poznaju unutrašnje prilike u Kini, nakon nedavnog intervjua koji je naš šef države dao državnoj kineskoj globalnoj televizijskoj mreži (CGTN).

- Nije nepoznato da je bilo Srba koje su Kinezi bukvalno obožavali. Kao što je to legendarni Velimir Bata Živojinović, a zbog filma "Valter brani Sarajevo", bez čijeg emitovanja se ne može zamisliti proslava kineske Nove godine. Ili Novak Đoković. Ali je sad predsednik Vučić superstar, ne možete ni da zamislite. Svako ko ima priliku da dođe biće iznenađen koliko je popularan i među običnim svetom. Nema taksiste da ne zna ko je Vučić. Čim taksista čuje da ste iz Srbije prvo će vas pitati za Vučića - ispričao je jedan od naših sagovornika.

žU tom intervjuu za CGTN, objavljenom 26. februara, koji ima nekoliko stotina miliona pregleda, što za naše srpske (pa i evropske) pojmove deluje nezamislivo, Vučić je, između ostalog, naveo da je politika Srbije, u vezi s Tajvanom, politika jedne Kine i da će tako biti i u budućnosti. Ne treba ni govoriti koliko se takav stav ceni u Kini. I u državnom rukovodstvu i među običnim ljudima.

Dolazak Đinpinga predsednik je najavljivao kao dolazak "iskrenog srpskog prijatelja i velikog lidera, ne samo Kine, već jednog od najznačajnijih svetskih lidera" u Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (26)

Loading
Sonja

03.04.2024 09:20

I da izbori nisu razdvojeni opozicija neće moći da motiviše glasače, jer su lažovi i lopovi

Goga

03.04.2024 09:20

Suština problema opozicije leži u tome što je narod ne želi. Narod ima motivaciju da ne glasa sa opoziciju(ti koji su u opoziciji su osvedočeni prevaranti, foliranti i lupeži). Smešno mi je kada opozicija suštinu problema vidi u tome jesu li izbori spojeni ili razdvojeni.

Dejan

03.04.2024 09:21

Opozicija bi najviše volela da bez izbora dođe na vlast, jer je svesna da je narod neće.

Trajan

03.04.2024 09:21

To je glavni problem, ono što žulja opoziciju.