PUKLA TIKVA! Đilasova koalicija udarila na Sava Manojlovića (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.04.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koalicija okupljena oko Dragana Đilasa udarila je na Savu Manojlovića, tvrdeći da im takvi kao on nisu potrebni.

PUKLA TIKVA! Đilasova koalicija udarila na Sava Manojlovića (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Neočekivan preokret u koaliciji Dragana Đilasa!

Iz koalicije Dragana Đilasa poručuju da im takvi kao što je Savo Manojlović nisu potrebni.

 

 

- Ne trebaju nam nova lica. I Beli Preletačević je bio isti kao Savo Manojlović! To što oni rade, to je politički egzibicionizam! - poručio je Srđan Milivojević.

DEJAN BULATOVIĆ O DRAGANU ĐILASU

 

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović rekao je da političar koji sebe pokušava da predstavi kao borca za demokratiju, slobodu govora, političku doslednost i opciju koja ima većinsku podršku naroda zove se Dragan Đilas, a to što on plasira u javnost zove se laganje u cilju manipulacije građana Srbije, koji su za njega samo i jedino glasačka masa predviđena da ga dovede na vlast.

- Da je istina potpuno drugačija, svedoči činjenica da je on jedan potpuno istrošeni i zanemarljiv politički subjekat, koji nije u stanju da pobedi ni na glasanju za predsednika skupštine stanara. Ne može se izbrojati više koliko puta od 2012. godine je Đilas pretrpeo političkih i izbornih poraza od Aleksandra Vučića, a sada ćemo da vidimo i šta je to još slagao ovaj najveći politički prevarant koga je Srbija videla - rekao je Bulatović i dodao: - Za laži koje Dragan Đilas izriče bez da trepne, upravo ja sam svedok koji istinom može da odgovori i obori njegove kule od karata koje javnosti pokušava da predstavi kao utvrđenja slobode govora i demokratije. Ako počnemo redom, Dragan Đilas je slagao da on i ja nismo imali politički dogovor, što je za posledicu imalo to da je na prevaru oteo stranku čiji sam ja bio predsednik. Slagao je i kada je pokušao da obmane javnost braneći Mariniku Tepić i njenu monstruoznu laž da se na vojnom dobru „Morović“ gaji marihuana, a ne koke nosilje. Slagao je Đilas i da nije bilo sastanka nakon što su mediji objavili da poseduje bankovne račune na Mauricijusu, pa mu ni to nije bilo dovoljno, već je naveo Mariniku Tepić i Borislava-Borka Stefanovića (ne znam koje ime trenutno koristi u političke svrhe) kao svedoke koji će da potvrde njegovu laž. Zaboravio je Dragan Đilas da sam tom sastanku lično prisustvovao i da je upravo to potvrda legitimiteta sadržaja sastanka čije sam detalje izneo u javnost. Takođe, Dragan Đilas je u svojim medijima svesno i javno slagao da sam u zamenu za političku podršku uzeo novac od Andreja Vučića. U svega par minuta naveo sam 4 notorne laži koje je Đilas izrekao. Da su u laži ipak kratke noge, dokaz je upravo poslednji Đilasov izborni rezultat, da ne kažem debakl.

Prema Bulatovićevim rečima, Dragan Đilas je lagao i kada je rekao da će mu trebati manje vremena da pobedi Vučića, nego što je Vučiću trebalo da ga smeni sa funkcije gradonačelnika.

- Iznosio je lažne procene izbornih rezultata, plasirao zajedno sa svojim uposlenicima laži o državi Srbiji, njenim institucijama, ali i o narodu Srbije. Svoj poraz na izborima pokušao je da prekrije lažima o fantomskim biračima, neispravnom biračkom spisku i kupovini glasova. Pitanje je dana kada ćemo videti da je Draganu Đilasu izrastao nos kao kod Pinokija i tada će biti jasno i ljudima koji ga ne poznaju da jedino što ovaj čovek ume jeste da laže, da mrzi i da bude nasilan - zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading