Vučić ugostio predsednike Svetske i Evropske atletske federacije!

Autor:

Vesti

29.03.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod za prijem jeste Svetsko prvenstvo u krosu koje se u subotu od 11 časova održava u Beogradu.

Vučić ugostio predsednike Svetske i Evropske atletske federacije!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Svetske atletske federacije Sebastijana Koua i predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova.

Povod za prijem jeste Svetsko prvenstvo u krosu koje se u subotu od 11 časova održava u Beogradu.

- Srećan sam što mogu da vas ugostim pred ovo veliko takmičenje sutra. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport i mislim da će se to vratiti kroz dobar i zdrav duh. Hvala što uvek rado dođete u našu zemlju i pokazujete poštovanje prema našoj zemlji. Hvala vam još jednom - rekao je Vučić.

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se danas u 18 sati obratiti javnosti.

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, Vučić će se javnosti obratiti iz Palate ''Srbija''.

Prema prethodnim pisanjima, predsednik će odgovoriti na sva pitanja, jer kako kaže, vremenu u političkom smislu za Srbiju nisu jednostavna i biće još kompleksnija.

Najavio je da će, između ostalog, obavestiti javnost i o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom koji je izjavio da će nastaviti borbu za interese Republike Srpske i srpski narod, bez obzira na lične posledice. Takođe, predsednik je naveo da je nedavno razgovarao sa predstavnicima Kvinte i šefom delegacije EU, Emanuelom Žiofreom.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se uskoro očekuje završetak Železničke stanice Novi Beograd. 

- Završava se i autobuska stanica, i metro ide ispred roka. Meni je stalo da što pre vidim prugu Aerodrom - Centar Beograda, znate kakva je to promena za grad. Pre svega što se radi danas, za 36 godina izgrađeno je nula metara pruge - rekao je Vučić prilikom obilaska radova na rekonstrukciji deonice pruge Pirot-Sukovo. 

On je rekao i da Srbija postaje lider u regionu kada je reč o izgradnji brzih pruga i da već sada ne postoji nigde pruga kao što je Beograd - Novi Sad, a da se do Nove godine završava pruga Beograd - Subotica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (25)

Loading
Keti

29.03.2024 09:25

Lep prijem je spremljen kod predsednika, za atletičare

Lena

29.03.2024 09:27

Vučić radi sve za dobrobit svog naroda, uvek ce ugostiti dobre prijatelje.

Mikica

29.03.2024 09:48

Lepo od Vucica, pravi je domacin.

Nikola

29.03.2024 09:48

Čast nam je da organizujemo ovo takmičenje. Srbi su sportska nacija i uvek vrlo rado uzimamo učešće na sportskim manifestacijama.