"KAD VOLE DA GUBE, NEK IZGUBE JOŠ JEDNOM"! Darko Glišić o mogućim novim izborima u Beogradu!

Autor:

Vesti

01.03.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd, rekao je Glišić.

"KAD VOLE DA GUBE, NEK IZGUBE JOŠ JEDNOM"! Darko Glišić o mogućim novim izborima u Beogradu!

Foto: printscreen

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić izneo je svoje mišljenje o mogućnosti novih izbora u Beogradu, ističući da bi građani Beograda rado dali svoj sud. 

- Kad neko voli da gubi, onda je zadovoljstvo dati mu priliku da izgubi još jednom. Pogotovo kad se uzme u obzir svo nasilje i sve uvrede izrečene na račun građana Beograda u danima posle izbora,nemam dilemu da i Beograđani jedva čekaju da daju svoj sud - rekao je Glišić.


Glišić je istakao da je, kako je Miroslav "Vunderkind" Aleksić postao centralna figura u političkoj areni, te da su njegove odluke i potezi u centru pažnje. 

- Glavni ideolog buduće Đilasove gradske liste nisu oni koji će se naći na toj listi već Miroslav Vunderkind Aleksić. Kad mu je preuzeo Mariniku, što ne bi i Beograd.


Osvrćući se na Aleksićevo obrazovanje, Glišić je istakao da su javnosti poznati detalji o njegovim diplomama, ali je istakao da su najvažniju preporuku Aleksiću dali njegove komšije i rodbina u Trsteniku. 

- Kroz školu je marširao, jedan, dva, jedan, dva. Za fakultet se ne zna gde ga je završio i kada, ali važno je da je nabavio diplomu. Najvažniju preporuku dobio je od svojih komšija i rodbine u Trsteniku. Na svom biračkom mestu dali su mu takvu podršku da je nekako uspeo da se izbori sa nevažećim listićima.

Glišić je komentarisao i izborne rezultate, ističući da je izborna lista koju je predvodio Aleksandar Vučić ubedljivo pobedila. 

- Znaju i Marinika i Aleksić da su izgubili na poštenim izborima i to na svim nivoima,jedino sto ne znaju je koji će izgovor da smisle kao opravdanje kad sledeci put ponovo izgube .Sasvim je sigurno da će opet biti nešto glupo i besmisleno - zaključio je Glišić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Nenad

01.03.2024 21:47

Samo neka se blamiraju i nagradiće ih narod i Bog za gubitak a i za bruku.

Milica Milicic

01.03.2024 21:49

Ne znam da li će neko nakon neprikladnog ponašanja i vređanja građana od strane opozicije da glasa za njih.

Ana

01.03.2024 21:49

Narod je izabrao jednom Vucica i to ce sad samo da potvrde jos jednom

Ana

01.03.2024 21:50

Propalice ce jos jednom opet da probadnu kao i na proslim izborima