ĐILAS SMOGAO SNAGE DA PRIZNA! "SNS nas je pobedila na izborima, to je istina!" (FOTO)

Autor:

Vesti

22.02.2024

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas je, kroz zube, nevoljno, ali ipak odlučio da prizna da su on i njegova koalicija izgubili.

ĐILAS SMOGAO SNAGE DA PRIZNA! "SNS nas je pobedila na izborima, to je istina!" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Vođa koalicije "Srbija protiv nasilja" Dragan Đilas konačno je smogao snage i priznao poraz na prethodnim izborima, održanim 17. decembra 2023. godine, od strane Srpske napredne stranke.

Đilas je, kroz zube, nevoljno, ali ipak odlučio da prizna da su on i njegova koalicija izgubili:

Foto: Printscreen

 

 

Za nas je dobar rezultat kada budemo dobili toliko glasova da pobedimo Srpsku naprednu stranku i da budemo vlast u Srbiji – rekao je Đilas za tajkunske medije, priznavši istinu koja je odavno bila jasna, ali za koju je tek sada uspeo da smogne snage i časti da prizna.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC).

- Dobar sastanak o važnim temama, jedne od najuticajnijih američkih i globalnih organizacija. U teškim vremenima je potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja, napisao je Vučić na Instagram nalogu ''buducnostsrbijeav'' i dodao:

Razgovarali smo o brojnim temama – od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje, kao i o različitim perspektivama i nalaženju zajedničkih platformi za saradnju i izgradnju partnerstva u brojnim oblastima.

Takođe, predsednik Srbije je podelio jednu zanimljivu informaciju na svom Instagram nalogu i pohvalio se poklonom koji je dobio od predstavnika Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC).

Predivan poklon od mojih američkih gostiju #AIPAC sa potpisom Larija Brda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima -rekao je predsednik.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading