''MI IMAMO VEĆINU!'' Vučić o ponavljanju izbora u Beogradu!

Autor:

Vesti

18.02.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić govorio je o izborima u Beogradu i njihovom ponavljanju.

''MI IMAMO VEĆINU!'' Vučić o ponavljanju izbora u Beogradu!

Foto: printscreen/PRVA

Predsednik Aleksandar Vučić je gostujući u jutarnjem programu TV Prva istakao i da je razgovarao sa Anom Brnabić, Aleksandrom Šapićem i Milošem Vučevićem o izborima, ali i da je pokušao da razgovara sa Branimirom Nestorovićem, ocenjujući njihovu politiku neozbiljnom.

- To što oni pričaju nema nikakvog smisla. Oni računaju da će bolje da prođu, ali ne razumem zašto bi posle ovakvih izjava neko glasao za njih. Čak i da prođu bolje, kakve to veze ima s građanima. Imamo trku s vremenom za EXPO, što je važno za građane.

- To su političke kalkulacije. Koliko sam ja obavešten, mi imamo većinu u ovom trenutku. Do 2. ili 3. marta je rok. Što se tiče većine, imamo je. 

- Koliko sam obavešten, mi u ovom trenutku imamo većinu za Beograd. Sećate se 2008, potpisao sam, kao kandidat SNS za gradonačelnika, sporazum sa SPS. Kad su završeni izbori, Đilas nije imao većinu za gradonačelnika, već mi. Jedina legitimna većina je bila SNS - SPS. Oni su napravili legalnu većinu, ali je ukrao volju građana, jer je bilo potpuno jasno da je legitimna volja građana Beograda bila na potpuno drugoj strani. Oni su to preoteli. Ja sam se pojavio na sednici Skupštine grada i čestitao lopovima koji su ukrali volju građana jer je legalno. Ne legitimno, ali legalna. Znam da imamo većinu koja je apsolutno legalna, čak i delimično legitimna, ali to nije apsolutni legitimitet. Ja ne želim da mi budemo lopovi koji kradu biračku volju, kao što su oni ukrali biračku volju i pokušali da ukradu biračku volju 2012. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (29)

Loading
Teona

18.02.2024 11:27

Naravno da imamo. Opozicioni lopovi mogu samo da se spakuje i Mars iz Srbije

caja

18.02.2024 11:30

Propala debilna opozicija jeste skupina nistarija i spletkarosa.

Mare

18.02.2024 11:30

Još uvek teče zakonski rok za formiranje vlasti u Beogradu, tako da će ti ponovljeni izbori da sačekaju

Cakicale

18.02.2024 11:31

Uzaludno umobolna opozicija protestuje