"NAJVEĆI CIRKUZANT U SKUPŠTINSKIM SAZIVIMA" Ovo su reakcije na tvit Srđana Milojevića

Autor:

Vesti

13.02.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

a društvenoj mreži Iks je danas osvanuo tvit koji je napisao Srđan Milojević nazivajući predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića lopovom, izdajnikom i šefom mafije.

"NAJVEĆI CIRKUZANT U SKUPŠTINSKIM SAZIVIMA" Ovo su reakcije na tvit Srđana Milojevića

Foto: Privatna arhiva, Nebojša Mandić

Na društvenoj mreži Iks je danas osvanuo tvit koji je napisao Srđan Milojević nazivajući predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića lopovom, izdajnikom i šefom mafije. Na ovo su reagovali član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Malović, kao i Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“
Dejan Bulatović.

- Na društvenoj mreži "X" danas je bivši svinjar, bivši otporaš i samoproglašeni antikomunista Srđan Milivojević opet targetirao Aleksandra Vučića kao potencijalnu metu nazivajući ga lopovom, izdajnikom i šefom mafije. Bez obzira što za Srđana Milivojevića lično mislim da je najveći cirkuzant u poslednjim skupštinskim sazivima mislim da država i nadležni organi treba da reaguju povodom njegovih izjava, jer ovo nije prvi put da se bavi targetiranjem članova porodice Vučić - naglasio je Malović i dodao:

- Ovo što piše i radi Srđan Milivojević, koliko god se činilo naivnim, uopšte to nije. To je deo smišljenog plana gde u manje od 24 časa novinar plaćeničke televizije Nova S, izvesni Veljković sve navijače Crvene Zvezde nazove izdajnicima, malo nakon toga Marinika Tepić 6,5 miliona Srba proglasi malim i lažnim, jer valjda samo Evropska unija ima prave birače i to njih 400 miliona i na kraju se oglašava Milivojević sa spornim tvitom - rekao je Malović

- Ovakvim delovanjem srpske opozicije i odnosom prema najvišim državnim zvaničnicima, ali i institucijama ove zemlje polako, ali sistematski svaki vid nenormalnosti postaje normalan i daje za pravo mnogim usijanim glavama da deluju suprotno zakonima Republike Srbije i potencijalno ugroze nečiju bezbednost - zaključio je Branislav Malović.

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“

Dejan Bulatović je naveo:

- Da je Srbija zemlja u kojoj vlada represivni režim, kako tvrde izdajnici koji sebe danas nazivaju opozicijom, Srđan Milivojević, najodaniji i najbrutalniji Đilasov sluga, koji kad otvori oči ujutru prvo ode kod Đilasa da ga pita za mišljenje da li se zaista probudio, odavno bi bio adekvatno sankcionisan. Kao kolovođa brutalnog nasilja koje opozicija sprovodi na ulici ali i u Skupštini, isti taj propali „otporaš“ Srđan Milivojević, dvorska luda Dragana Đilasa, služi kao ništa drugo do megafon samozvanog lidera opozicije, koji kroz Milivojevića izgovara sve ono za šta sam nema hrabrosti. Pogrešio sam u konstataciji kada sam rekao da se Dragan Đilas krije iza suknje Marinike Tepić. On je ustvari taj koji nosi suknju u opoziciji“, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane - izjavio je Dejan Bulatović.
 
- Da stvari izmiču kontroli kada je psihičko zdravlje opozicije u pitanju, uverili smo se na slučaju Srđana Milivojevića 2021. godine, kada je preko društvenih mreža poslao užasavajuću poruku bratu i starijem sinu predsednika Aleksandra Vučića, koja je glasila, citiram: „Andrej i Danilo pronađeni u šahtu ko Gadafi“. Ovaj čovek, poremećen mržnjom prema Aleksandru Vučiću, baš kao i Dragan Đilas, nastavio je da sipa pretnje i uvrede na račun predsednika i njegove porodice. Važno je znati da Milivojević nema dovoljno intelektualnog kapaciteta da ovakve gadosti osmišlja sam, već mu to priprema Đilas, za koga je jasno da je u međuvremenu teško oboleo od patološke mržnje prema Vučiću. Poslednja u nizu objava Srđana Milivojevića, kojom direktno crta metu na čelu predsednika Vučića je, verujem, Đilasovih ruku delo i jedino što je sigurno, jeste da ovo ludilo koje sprovodi Dragan Đilas podhitno mora da stane - naglasio je Bulatović.
 
- Iskoristiću ovu priliku da ponovo uputim punu podršku Aleksandru Vučiću, jer medijski i politički linč kroz koji već godinama prolaze on i njegova porodica, a koji sprovodi Dragan Đilas jeste šizofrena manifestacija čoveka koji je opasan za svoje okruženje. Dokazani siledžija, agresivac i gubitnik Đilas ne bira sredstva kojim će napasti celu porodicu Vučić, uključujući i njegovog maloletnog sina. Bezbednost predsednika Srbije mora biti apsolutni prioritet nadležnih službi, jer ovaj teror koji opozicija sprovodi nad njim, pored toga što ugrožava njegovu sigurnost, takođe utiče na sveopšti porast nasilja, uz pomoć koga se Đilas nada povratku na vlast. Ipak, nema Đilas toliko Srđana Milivojevića u rukavu, kojima može da ugrozi poredak koji je predsednik Vučić uspostavio, kao i razvoj Srbije koji je sada već nezadrživ - zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Nataša

13.02.2024 12:30

Srđan Milivojević je ozbiljan psihijatrijski slučaj.

Slavka

13.02.2024 12:30

Odavno se na srpskoj sceni nije pojavio ovakav cirkuzant u liku Milivojevića ali počeo je svoje cirkuske akrobacije da orijentiše na pretnje i targetiranje Vučića što nadležne institucije ne smeju da zanemare. Neuračuljivost i poslanički imunitet ne smeju biti opravdanje za kaznu koja mu predstoji. Možda se dozove pameti, upssss, koju on nema.

Nenad

13.02.2024 12:33

Srđan Milivojević nema ni trunku odgovornosti ni poštovanja prema državi i institucijama.

Maja

13.02.2024 12:34

To što se služi tako niskim i neprimerenim metodama govori o moralu i karakteru te osobe.