PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI U PETAK U 13 ČASOVA!

Autor:

Vesti

01.02.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u petak, 2. februara, u 13.00 časova.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI U PETAK U 13 ČASOVA!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Kako je javljeno iz njegovog kabineta, predsednik će se građanim Srbije obratiti iz Palate Srbija.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predsedavajućeg Vojnom komitetu Evropske unije generala Roberta Brigera.

Sa predsedavajućim EUMC razgovarao sam o situaciji na KiM, kao i o jačanju vojnoekonomske i vojnotehničke saradnje Srbije i EU.

Naglasio sam da za našu zemlju bezbednost srpskog stanovništva na KiM i održanje mira i stabilnosti u regionu predstavljaju prioritet i zahvalio na angažmanu koji evropske vojne snage čine u tom pravcu - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

Podsećamno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije Muehlbauer Group u Staroj Pazovi. Svečanost polaganja kamena temeljca planirana je u 10 časova, u severnom delu Istočne radne zone u Staroj Pazovi. Kako je ranije najavljeno, vrednost investicije u novu fabriku "Muehlbauer Automation" iznosi 29,5 miliona evra. Fabrika će zaposliti do kraja 2025. godine 150 novih radnika. Planirana je proizvodnja mašina za proizvodnju baterija i gorivih ćelija, ali i kompletnih proizvodnih linija. 

Takođe, predviđeno je da se danas sastanu i predsednik Srbije i ambasador Rusije u našoj zemlji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Italijanske razvojne banke (CDP - Cassa Depositi e Prestiti) i ambasadorom Republike Italije Lukom Gorijem, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sastanak je zakazan za 12.30 časova, u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Zvezdana Stratimirovic

01.02.2024 13:16

S obzirom na aktuelne događaje i izazove, obraćanje predsednika Vučića je od velikog značaja za građane Srbije.

Lidija

01.02.2024 13:30

Spreman sam pratiti obraćanje predsednika Vučića u 13 sati. Redovna komunikacija sa građanima je ključna, a ova prilika nam omogućava da čujemo iz prve ruke o najnovijim dešavanjima.

Sanja

01.02.2024 13:32

Očekujem saznanje o ključnim događajima i planovima za predstojeći period iz obraćanja predsednika Vučića. Transparentnost u komunikaciji je od suštinskog značaja.

Mila

01.02.2024 14:30

Sutra u 13 casova pratim obracanje Predsednika nakon jucerasnjih desavanja i sastanaka sa zemljama Kvinte