VUČIĆ OTKRIO ISTINU O ĐILASU, JEREMIĆU, TADIĆU I OSTALIMA: Evo šta su uradili sa nacionalnom frekvencijom Pinka, Peconija, Prve i B92!

Autor:

Vesti

22.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je podsetio javnost na činjenicu da su nacionalne frekvencije televizijama Pink, Peconiju, Prvoj i B92 dodeljene od strane političkih lidera poput Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Borisa Tadića. Vučić je istakao da je ovo činjenica koja treba da bude poznata javnosti i da se o njoj otvoreno govori.

VUČIĆ OTKRIO ISTINU O ĐILASU, JEREMIĆU, TADIĆU I OSTALIMA: Evo šta su uradili sa nacionalnom frekvencijom Pinka, Peconija, Prve i B92!

Foto: TV Pink/printscreen

Politizacija medija

Ova izjava predsednika Vučića ukazuje na duboko ukorenjenu politizaciju medija u Srbiji. Činjenica da su nacionalne frekvencije podeljene od strane političkih lidera baca svetlo na pitanje nezavisnosti medijskog sektora i slobode izražavanja.

 

 


Uticaj političkih figura na medije

Podsećanje na ovo pitanje od strane predsednika Vučića ukazuje na važnost transparentnosti u vezi sa dodeljivanjem nacionalnih frekvencija. Uticaj političkih figura na medije može imati značajan uticaj na javno mnjenje i demokratske procese, te je bitno da ova pitanja budu otvoreno diskutovana.



Izjava predsednika Aleksandra Vučića o dodeljivanju nacionalnih frekvencija televizijama Pink, Peconiju, Prvoj i B92 od strane političkih lidera ističe važnost nezavisnosti medija i transparentnosti u procesu dodele frekvencija. Ovo pitanje podstiče javnu raspravu o ulozi medija u društvu i potrebi za zaštitom slobode izražavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (45)

Loading
Ena

22.01.2024 18:26

Za sve ono što je opozicija uradila, sada napada Vučića. Ali nije ni čudo što su zaboravili, jer su odavno oterani sa vlasti od strane naroda.

Slavka

22.01.2024 18:40

Javnost to zna ali ne znaju jTafić, Djilas, Jeremić, Peconi.. jer se prave ludi i lakše im je da prebace krivicu na drugoga pogotovo ako nije iz njihovih krugova.

Minja

22.01.2024 18:43

Đilas je najveći lopov! Pokrao je novac za sebe! Nikada više neće steći poverenje građana!

Sloba

22.01.2024 18:47

Selektivna istina Šolakovih medija, ni sami ne mogu da se suoče sa njom.