DOK JE KOD NAS ZOVU "STARAMAJKOM", U LONDONU JE SMATRAJU VELIKOM UMETNICOM! Pavlina očarala svet: "Devojčica anđeoskog glasa"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

29.01.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo je Novoj S i N1 Pavlina staramajka!

DOK JE KOD NAS ZOVU "STARAMAJKOM", U LONDONU JE SMATRAJU VELIKOM UMETNICOM! Pavlina očarala svet: "Devojčica anđeoskog glasa"! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Četrnaestogodišnja Pavlina Radovanović iz Orahovca na Kosovu i Metohiji poslednjih mesec dana na meti je napada direktno sa televizija Dragana Šolaka, a odakle novinari i urednici istih upućuju sramne reči devojčici koja peva tradicionalne srpske pesme. 

Vanja Đurić, novinarka N1, napisala je nedavno na mreži X da je Pavlina "tako mala, a zvuči kao staramajka iz kosovskog ciklusa“ dok je Željko Veljković sa Nove S napisao u komentaru „Opštenarodni povratak u srednji vek“.

Ipak, u Londonu malu Pavlinu ne vide kao "staramajku", već naprotiv, svuda je u svetu nazivaju devojčicom anđeoskog glasa.

Reakciju na pesmu "Beogradskog sindikata" u kojoj refren peva Pavlina pogledajte OVDE.

"Posetite moj Orahovac"

Nakon sramnih napada na društvenim mrežama na Pavlinu, veliki broj građana, kao i veliki broj poznatih uputilo je reči podrške devojčici iz Orahovca.

Dragi ljudi, braćo i sestre, prijatelji! Ovih dana, kada smo slavili Rođenje Hristovo, Svetog Stefana, Novo ljeto Gospodnje, kada predstoji Krstovdan i Bogojavljanje, došla su i iskušenja. HVALA SVIMA na neizmernoj podršci, svima koji ste se javljali, pružili mi podršku, trudim se da svima odgovorim. Hvala svim poznatim ličnostima koji su me bratski podržali, a najviše hvala Gospodu Bogu što imam sve vas - napisala je svojevremeno Pavlina na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Sramno da sramnije ne može!

Nedavno je Pavlina Radovanović doživela jezive napade i od neimenovanih ljudi sa društvenih mreža kada je uz montiranu fotografiju pomoć foto-šopa, obučena u tradicionalnu tursku nošnju osvanuo i više nego primitivan natpis.

- Kostim princeze Olivere pre s... sa sultanom Bajazitom u haremu.

 Ova jeziva i skandalozna izjava i čin imala je, istina,veoma malu podršku, ali podjednako sramnu:

- Nekome se ne dopada i smatra da nije normalno da dete Pavlika peva nekrofilske pesme, odmah se jave svetosavski šovinisti da brane, prete, kunu, kolju, ubijaju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading