"KRAĆI PUT BI BIO DA TRAŽITE, RECIMO, BOMBARDOVANJE"! Gajić spustio Miketića zbog njegovog suludog zahteva!

Autor:

Vesti

18.01.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo nikakve međunarodne istrage 1996. godine kao što nije bila ni ista situacija, napisao je Gajić Miketiću

"KRAĆI PUT BI BIO DA TRAŽITE, RECIMO, BOMBARDOVANJE"! Gajić spustio Miketića zbog njegovog suludog zahteva!

Foto: Printscreen

Potpredsednik Narodne stranke Vladimir Gajić oštro je odgovorio i žestoko spustio Đorđa Miketića koji je na društvenoj mreži X napisao da zahteva međunarodnu istragu o izborima u Beogradu, kao što je to bio slučaj nakon izbora 1996.

- Kraći put bi bio da tražite, recimo bombardovanje? Nije bilo nikakve međunarodne istrage 1996. godine kao što nije bila ni ista situacija - napisao je Gajić.

Inače,  Miketić je nedavno postao predmet pažnje medija i javnosti zbog eksplicitnog videa na kojem je snimao svoj intimni odnos uz jasno prisustvo kokaina.

Republika

Foto: twitter/printscreen/vladimirgajic1

Tvit

 

Đorđe Miketić, istaknuti član liste "Srbija protiv nasilja", pokušao je prebaciti odgovornost na državne organe, tvrdeći da su oni zaslužni za izbijanje skandala. Snimak, na kojem je jasno vidljiv i kokain, doveo je u pitanje moralni integritet opozicionog člana.

Međutim, to mu u poslednje vreme nije jedini skandal. Đorđe Miketić, koji je bio kandidat za poslanika na listi tajkuna Dragana Đilasa na poslednjim izborima, a koji je svojevremeno kukao kako Beograđani gube silno vreme tražeći parking, našao je nedavno kraći, doduše i mnogo bahat način, kako da reši ovaj problem.

Naime, on je bez trunke blama odlučio da se parkira usred pešačke zone. 

- Nedeljno Beograđani izgube tri i po sata u prevozu ili tražeći parking - rekao je Miketić na tajkunskoj televiziji i brzo našao rešenje za sebe.

I ne samo da se parkirao usred pešačke zone, "majstor" je i prekrio zadnju tablicu kovid maskom! A onda je otišao dalje i skinuo prednju registarsku tablicu. Ako ste mislili da je tu kraj Miketićevoj bahatosti, varate se, jer je Đilasova uzdanica, ostavio i legitimaciju narodnog poslanika, za svaki slučaj. 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading