NA PROTESTU "STUDENATA" I ŽENA OD 70 GODINA KOJA GOVORI DA JE REPUBLIKA SRPSKA GENOCIDNA TVOREVINA! Đilasovci dotakli dno - nema dalje od ovoga! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

29.12.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na protestu Đilasovih studenata pojavila se i Staša Zajović iz Žena u crnom.

NA PROTESTU "STUDENATA" I ŽENA OD 70 GODINA KOJA GOVORI DA JE REPUBLIKA SRPSKA GENOCIDNA TVOREVINA! Đilasovci dotakli dno - nema dalje od ovoga! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/LaziDetektor

Na protestu Đilasovih studenata pojavila se i Staša Zajović iz Žena u crnom, osoba kojoj je Srebrenica genocid a za Republiku Srpsku je pre dve godine rekla da je genocidna tvorevina

- Presude Karadžiću i Mladiću su pomogle javnosti u Republici Srpskoj da razume zašto je taj entitet plod etničkog čišćenja i genocida! - rekla je ona tada.

Podsetimo, dvanaesti protest Đilasove opozicije okupljene oko koalicije "Srbija protiv nasilja" u Beogradu, a na kojim ponovo okupljeni predstavnici bivšeg režiam onemogućavaju kretanje građana Beograda i to pred Novu godinu, stigao je i do studenata koji su danas blokirali deo prestonice. 

Podsetimo, U Srbiji se danas održavaju izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd, a sve možete pratiti na našem blogu. Ovo će biti 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni.  Na 8.273 biračka mesta svoje pravo može da iskoristi 6.500.666 upisanih birača. Biračka mesta biće otvorena do 20 časova.Za parlamentarne izbore građani se opredeljuju za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu. 

Za Skupštinu Vojvodine takmiči se 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta. Izborna tišina traje do zatvaranja biračkih mesta u nedelju u 20.00 časova. U vreme predizborne tišine na javnim skupovima, u elektronskim i štampanim medijima ne smeju se objavljivati procene rezultata izbora, javno predstavljati kandidati za narodne poslanike, njihovi programi i slično, a ovo se odnosi i na portale koji su registrovani kao mediji. Svaki građanin glasa na biračkom mestu na kojem je upisan u birački spisak, a može da glasa samo uz važeću ličnu kartu ili pasoš. Poželjno je, ali nije obavezno, predati i poziv za glasanje. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Tanja

29.12.2023 22:25

Takve šljamove opozicija okuplja jer niko ko voli Srbiju ne podržava nasilje i laži.

Tara

29.12.2023 22:30

Od opozicije se nista drugo i ne moze ocekivati, osim pokusaja da na silu promene volju naroda.

Das

29.12.2023 22:38

Studenti treba da vode Srbiju a ne da je gaze i omalovazavaju

Das

29.12.2023 22:38

Studenti treba da vode Srbiju a ne da je gaze i omalovazavaju