SVE PODSEĆA NA KIJEVSKI TRG MAJDAN I KRVAVU REVOLUCIJU! Đilasovci imaju iste sive šatore - jasno je da je sve unapred spremljeno! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

29.12.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokaz za to su i šatori koje su pristalice opozicije donele na ugao Kneza Miloša i Birčaninove ulice.

SVE PODSEĆA NA KIJEVSKI TRG MAJDAN I KRVAVU REVOLUCIJU! Đilasovci imaju iste sive šatore - jasno je da je sve unapred spremljeno! (FOTO)

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Protesti prozapadne opozicije okupljene oko tajkunske liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" sve su samo ne spontani!

Dokaz za to su i šatori koje su pristalice opozicije donele na ugao Kneza Miloša i Birčaninove ulice, a koji su svi do jednog sive boje i identični.

Da je reč o spontanim protestima studenata, kako to pokušavaju da predstave tajkunski mediji i Đilasovi saborci i poslušnici, pa valjda bi se našao bar jedan šator koji je drugačiji od drugih.

 

 

Ovako, jasno je da je reč o unapred planiranom teroru koji šačica nezadovoljnih Đilasovih pristalica sprovodi nad građanima Srbije.

Da sve bude zloslutnije, scenografija iz Beograda 2023. godine jezivo podseća na kijevski trg Majdan i krvavu revoluciju iz 2014. godine.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

29.12.2023 17:52

Mladi ljudi.otklon od prodatih duša.Alo imaju otstupnicu i plaćeni ste.Vidim vam savetnika čuvenog ekologa.Radio za platicu.a njih četvoro u kući svako po dva stana i dva auta.Ajte molim vas