"MNOGIMA SMETA JAKA SRBIJA!" Vučić: Na njihovu žalost, Srbija će nastaviti da vodi nezavisnu i suverenu politiku! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

24.12.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu.

"MNOGIMA SMETA JAKA SRBIJA!" Vučić: Na njihovu žalost, Srbija će nastaviti da vodi nezavisnu i suverenu politiku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak na svom Instagram profilu.

- Mnogima smeta jaka Srbija. Na njihovu žalost, Srbija će nastaviti da vodi nezavisnu i suverenu politiku, zbog našeg naroda i budućnosti naše dece - borićemo se da Srbija bude još jača, napisao je Vučić u opisu snimka.

Podsetimo, u Srbiji su održavani izbori za poslanike Skupštine Srbije i Skupštine Vojvodine, kao i lokalni izbori u 65 opština i gradova, uključujući i Beograd, a sve možete pratiti na našem blogu. Ovo su bili 14. parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Srbiji, a deveti vanredni. Na 8.273 biračka mesta svoje pravo moglo je da iskoristi 6.500.666 upisanih birača.

Biračka mesta su zatvorena do 20 časova. Za parlamentarne izbore građani su se opredeljivali za jednu od 18 izbornih lista na kojima je predloženo 2.817 kandidata za 250 mesta u parlamentu. Za Skupštinu Vojvodine se takmičilo 13 izbornih lista za 120 poslaničkih mesta, a za Skupštinu Grada Beograda 14 izbornih lista za 110 odborničkih mesta. Izborna tišina završena je zatvaranjem biračkih mesta u 20.00 časova. Svaki građanin glasao je na biračkom mestu na kojem je upisan u birački spisak, a moglo je da se glasa samo uz važeću ličnu kartu ili pasoš. Ukoliko se neko zatekao na biračkom mestu prilikom zatvaranja biračkog mesta ili neposredno ispred, omogućeno mu je da glasa.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Jelena

24.12.2023 18:47

Svima smeta slobodna i jaka Srbija. Srbija koja vodi slobodarsku politiku u koju se niko nikad neće mešati.

Jelena

24.12.2023 18:49

Strancima najviše smeta slobodarska Srbija zato i podržavaju lešinarsku opoziciju ne bi li oni upravljali Srbijom. Neće da može.

Jelena

24.12.2023 18:51

Stranci bi da vide slabu i ranjivu Srbiju sa kojom mogu da manipulišu. To se nikad neće desiti.

Lidija

24.12.2023 18:52

Uvek će biti onih koji ne shvataju važnost nezavisnosti. Srbija ima lidera koji je spreman da je brani i čuva, a to je ono što je najvažnije za budućnost naše dece.