NEŠTO JE KREMLJU OPASNO ZAPALO ZA OKO U TOKU IZBORNE NOĆI! Moskva pažljivo posmatra Srbiju - Peskov je uputio samo ove dve rečenice predsedniku Vučiću!

Autor: S.B.

Vesti

18.12.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija pozdravlja uspeh Vučićeve partije na parlamentarnim izborima

NEŠTO JE KREMLJU OPASNO ZAPALO ZA OKO U TOKU IZBORNE NOĆI! Moskva pažljivo posmatra Srbiju - Peskov je uputio samo ove dve rečenice predsedniku Vučiću!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov izjavio je novinarima da Kremlj pažljivo prati parlamentarne izbore u Srbiji i da Rusija pozdravlja uspeh partije aktuelnog predsednika republike Aleksandra Vučića.

Peskov je istakao da je to unutrašnje pitanje Srbije, ali da Rusija podržava Vučićev uspeh i nadu da će doprineti daljem razvoju republike.

- To je isključivo unutrašnje pitanje Srbije, prijateljske i bratske Srbije. Mi, naravno, pozdravljamo ovaj uspeh gospodina Vučića i nadamo se da će to doprineti daljem razvoju republike - rekao je Peskov.


Peskov je naglasio da se Moskva nada daljem jačanju rusko-srpskog prijateljstva, uzajamno korisne saradnje i obostranog poštovanja. Ova izjava ukazuje na značajnu ulogu koju Rusija pridaje odnosima sa Srbijom i potvrđuje želju za daljim unapređenjem saradnje između ove dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ena

18.12.2023 13:15

Prijateljski i bratski odnos Rusije i Srbije se vidi i kroz podršku Ruskih zvaničnika Vučiću.