OVO JE SUPERHEROJ, BAŠ KAO ŠTO STE I VI HEROJ SRBIJE! Predsednikov dvojnik Vučiću spremio lepo iznenađenje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.12.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako izgleda iznenađenje koji je dobio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, možete pogledati u narednom snimku.

OVO JE SUPERHEROJ, BAŠ KAO ŠTO STE I VI HEROJ SRBIJE! Predsednikov dvojnik Vučiću spremio lepo iznenađenje! (VIDEO)

Foto: Printskrin/ TikTok/ jasamaleksandar

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić oglasio se novim snimkom na TikTok nalogu "jasamaleksandar" u kojem se zahalio na poklonu koji je dobio od duhovitog imitatora sa TikToka.

Duhoviti imitator Vučića sa TikToka spremio je jedan zanimljiv poklon za predsednika Srbije.

- Dragi predsedniče pre svega hvala što se došli i što ste me ispoštovali. Želeo sam da vam poklonim nešto. Ovo je superheroj kao što ste Vi heroj Srbije - rekao je on.

Moja supruga je napravila jednu lutku koja je podjednako zamiljiva kako odraslima tako i deci - rekao je tiktoker i predao poklon predsedniku Srbije

Kako izgleda iznenađenje koji je dobio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, možete pogledati u narednom snimku.

Podsetimo, predsednik Vučić je već objavljivao video snimak sa svojim dvojnikom, poznatijem na Instagramu pod nickname-om ''Dnevna doza predsednika''.

U ovom popularnom videu, Aleksandar Vučić se pojavljuje zajedno sa svojim "dvojnikom".

On se oblači poput predsednika Srbije, nosi sličnu frizuru i naočare, a imitira i njegov glas i govor. Mnogi su zapanjeni sličnošću ovog mladića sa predsednikom, što je doprinelo njegovoj velikoj popularnosti.

Video snimak Vučića i njegovog dvojnika postao je odmah hit u celom regionu, a na početku se čuje srdačna dobrodošlica i čestitke. Vučić se zahvaljuje na lepim željama i u prijateljskom tonu razgovara sa svojim imitatorom.

U jednom trenutku, dvojnik Vučića ima molbu za predsednika - da ga pozove kao gosta u slučaju da palio neki lajv na TikToku. Vučić se našalio i rekao da želi da upozna predsednika Srbije što pre.

Na kraju snimka, obojica su poželeli jedan drugome sve najbolje uz poruku "Živi bili, živela Srbija". Ovaj video je do sada imao preko 740.000 pregleda i 56.000 lajkova, što jasno pokazuje koliko je popularan.

Osim ovog interesantnog susreta sa svojim dvojnikom, Vučić je na svom TikTok profilu objavio i druge zanimljive sadržaje. Na primer, imao je razgovor sa šefom NATO-a o situaciji na Kosovu, prisustvovao je otvaranju novog stadiona u Zaječaru i razgovarao sa predsednikom UEFA-e o talentima u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (60)

Loading
Mitarpavlovic

07.12.2023 17:09

Lep gest od dvojnika Vučićevog.

Milkica

07.12.2023 17:11

Toliko originalan poklon. Bravo za ideju i majstorluk.

Stane

07.12.2023 17:38

Pohvale za obojicu.Vrh je ispalo

Ivana

07.12.2023 17:38

Veoma interesantan poklon.