GORE MREŽE! RAZGOVOR VUČIĆA I DVOJNIKA POSTAO VIRALAN: Želeo bih što pre da upoznam predsednika Srbije!(VIDEO)

Autor:

Vesti

21.11.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić otvorio TikTok profil i razgovarao sa svojim imitatorom iz Hrvatske.

GORE MREŽE! RAZGOVOR VUČIĆA I DVOJNIKA POSTAO VIRALAN: Želeo bih što pre da upoznam predsednika Srbije!(VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

U ovom popularnom videu, Aleksandar Vučić se pojavljuje zajedno sa svojim "dvojnikom", mladićem koji se predstavlja na društvenim mrežama kao dnevna.doza.predsednika.

On se oblači poput predsednika Srbije, nosi sličnu frizuru i naočare, a imitira i njegov glas i govor. Mnogi su zapanjeni sličnošću ovog mladića sa predsednikom, što je doprinelo njegovoj velikoj popularnosti.


Video snimak Vučića i njegovog dvojnika postao je odmah hit u celom regionu, a na početku se čuje srdačna dobrodošlica i čestitke. Vučić se zahvaljuje na lepim željama i u prijateljskom tonu razgovara sa svojim imitatorom.

 

 


U jednom trenutku, dvojnik Vučića ima molbu za predsednika - da ga pozove kao gosta u slučaju da palio neki lajv na TikToku. Vučić se našalio i rekao da želi da upozna predsednika Srbije što pre.

Na kraju snimka, obojica su poželeli jedan drugome sve najbolje uz poruku "Živi bili, živela Srbija". Ovaj video je do sada imao preko 740.000 pregleda i 56.000 lajkova, što jasno pokazuje koliko je popularan.

Osim ovog interesantnog susreta sa svojim dvojnikom, Vučić je na svom TikTok profilu objavio i druge zanimljive sadržaje. Na primer, imao je razgovor sa šefom NATO-a o situaciji na Kosovu, prisustvovao je otvaranju novog stadiona u Zaječaru i razgovarao sa predsednikom UEFA-e o talentima u Srbiji.

Otvorenje TikTok profila od strane predsednika Vučića još jedan je korak u njegovoj komunikaciji sa građanima i pokazatelj da političari prate trendove savremenog društva. Ovaj potez je naišao na pozitivne reakcije širom regiona, a očekuje se da će Vučić i dalje koristiti ovu društvenu mrežu kako bi se približio građanima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (36)

Loading
Maja

21.11.2023 13:41

Врх! Оригинално, нешто аутентичније нисам скоро видела.

Miki

21.11.2023 13:44

Svaka čast na ideji! Legendarno, odličan video!

Maja

21.11.2023 13:46

Vučić je čovek iz naroda i sasvim je ok što je otvorio Tik-tok jer tako će ljude upoznati sa mnoge lepim i poučnim stvarima.

Ljilja

21.11.2023 13:49

Ovo nam govori koliko je naš predsednik jedan normalan čovek! Pokazuje njegovu duhovitost i to da uopste nema problem što neko ističe njegov lik i delo na ovakav način!!!