OVO JE UBIJENI MILENKO IZ INĐIJE! Krvnički tukli nesrećnog čoveka, polomili mu vrat, preminuo nakon 20 dana borbe za život!

Autor:

Hronika

21.11.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keramičara Milenka L. pretukli su sugrađani, otac i njegova dva sina, a on je podlegao povredama nakon 20 dana.

OVO JE UBIJENI MILENKO IZ INĐIJE! Krvnički tukli nesrećnog čoveka, polomili mu vrat, preminuo nakon 20 dana borbe za život!

Foto: Društvene mreže

Milenka L. (68) keramičara iz okoline Inđije pretukli su tokom proslave u centru sela sugrađani, a on je preminuo nakon 20 dana od zadobijenih povreda.

Nesrećni čovek je iza sebe ostavio dva sina, prenosi Kurir.

Podsetimo, slučaj je prijavljen 9. oktobra nakon što su otac G. J. (43) i njegova dva sina, D. J. (26) i S. J. (18), mučki pretukla nesrećnog čoveka koji je od zadobijenih povreda preminuo nakon 20 dana borbe za život. Osumnjičenima se na teret stavlja krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

- Milenko jeste pretučen na slavlju, ali nije bila u pitanju porodična slava. Radilo se o seoskoj proslavi, koja se kobnog dana održavala u centru Novog Slankamena. Naime, nesrećni čovek je šetao i kada su ga otac i sinovi napali kod folklornog centra, gde ima mnogo kafića i bila je muzika u tom trenutku u jednom od njih, nešto se slavilo valjda - kaže izvor pomenutih medija i dodaje:

Republika

Foto: Društvene mreže

Milenko L., ubijen

- Sve se brzo desilo, pa je nesrećni čovek zadobio teške telesne povrede od kojih je završio u beogradskoj bolnici. Obdukcijom je ustanovljeno da mu je slomljen vrat i da je imao nekoliko teških povreda po glavi.

Pa da podsetimo, osumnjičeni su uhapšeni, a nakon što im istekne 48 sati policijskog zadržavanja, biće privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading