"HVALA TI ŠTO SI ME OŽIVEO! VOLI TE TVOJA ŽENA!" Milena Popović u sitne sate pokazala šta je bilo na Jurićevom rođendanu! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.11.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Torta i poruka koja otkriva duboku ljubav.

"HVALA TI ŠTO SI ME OŽIVEO! VOLI TE TVOJA ŽENA!" Milena Popović u sitne sate pokazala šta je bilo na Jurićevom rođendanu! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/milena_bogdan/

Milena Popović, ubijenog političkog lidera Srba s KiM Olivera Ivanovića, sinoć se oglasila na društvenoj mreži Instagram u sitne sate, nakon što je proslavila 50. rođendan svog partnera Igora Jurića, osnivača Fondacije "Tijana Jurić".

Popović je podelila nekoliko snimaka na svom Instagram storiju, a poslednji je objavila posle ponoći. Na snimku se vidi kako Jurić gasi svećice na torti na kojoj je broj 50. Dok se na snimku ne čuje šta govori, može se primetiti da je rođendan proslavljen u domaćoj atmosferi, a torta je izgledala kao domaća, iako se Popović nije pohvalila da ju je ona napravila.

 

 


U jednoj od poruka koje je Popović podelila sinoć, uz zajedničku sliku sa Jurićem, napisala je: "Srećan ti rođendan, radosti moja. Hvala ti što si me oživeo. Voli te tvoja žena. Zauvek." Ovim rečima, Popović je pokazala svoju ljubav i naklonost prema svom partneru, koji joj je očigledno doneo radost i sreću u život.

Igor Jurić je poznat kao osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koja se bori protiv nasilja nad decom i poboljšanja bezbednosti dece u Srbiji. Njihova veza je privukla pažnju javnosti, prvenstveno zbog teških okolnosti u kojima su se upoznali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading