KOALICIJA ZBCG: Organizovana hajka protiv Vučića pokazuje nemoć predstavnika bivšeg režima Crne Gore

Autor:

Vesti

22.10.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića.

KOALICIJA ZBCG: Organizovana hajka protiv Vučića pokazuje nemoć predstavnika bivšeg režima Crne Gore

Foto: TV Pink/printscreen

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" (ZBCG) saopštila je danas da se vodi "organizovana poltičko-medijska hajka" protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ocenila da to "potvrđuje visoki stepen nemoći predstavnika bivšeg režima i njihovu potpunu dezorjentisanost i izolaciju".

- Optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića i DPS-a, koji se nakon 30. avgusta raspao u paramparčad, i onda je poželjno tražiti krivce u regionu, a najpoželjnija meta je Srbija i njen predsednik - navodi se u saopštenju ove koalcije. 

Iz koalicije dodaju da se, kako navode, pritom redovno ne primećuju "svakodnevne nalogodavne intervencije" evropskog poslanika Tonina Picule, bivšeg člana Evropskog parlamenta Romana Jakiča i predsednika Alijanse za budućnost Kosova Ramuša Haradinaja koji, kako kažu, "manifestuje svoje nasledno pravo na Crnu Goru"

Ocenjuju i da "ovolika opterećenost Aleksandrom Vučićem postaje zabrinjavajuća".

- Umesto da naši politički oponenti razmišljaju kako da dođemo do društvenog konsenzusa oko najvažnijih procesa u Crnoj Gori, oni funkcionišu u paralelnom svetu bojkota i hermetičnosti koji ih neće odvesti nikud. A ako im je zaista stalo do crnogorske nezavisnosti neka prvo osude Piculu, Haradinaja, Jakiča i ostale 'dobroželatalje' Crne Gore, pa onda neka se vrate na Aleksandra Vučića, pošto su odavno izašli iz bonusa kad je on u pitanju - zaključuje ZBCG. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (47)

Loading
Zox

22.10.2023 23:56

Optuživati Aleksandra Vučića da je kriv i zbog održavanja popisa najbolje govori o dvodecenijskom nasilnom nametanju identitetskog inženjeringa Mila Đukanovića.

Igor

23.10.2023 00:07

Mislim da ne bi trebalo nikakve hajke da se prave na predsednika Vucica koji je uvek za dobre odnose sa Crnom Gorom, ne treba se napadati izmedju sebe izmisljati toplu vodu, mrzeti se, jer smo nekad bili ista drzava.

Caca

23.10.2023 07:42

Predsednik Vučić je čovek koji nikome ne želi zlo,već se bori za mir i stabilnost celog regiona,i želi dobre odnose sa svim zemljama!

Micojka

23.10.2023 08:25

Medijska hajka na Vucica pokazuje samo nemoc Milinu.