Goran Radivojev: Lideri Ponoćnog kluba i Demokratske stranke suočavaju se s "nepristojnom ponudom"! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radivojev ističe da se lideri Ponoćnog kluba i Demokratske stranke suočavaju s "nepristojnom ponudom".

Goran Radivojev: Lideri Ponoćnog kluba i Demokratske stranke suočavaju se s "nepristojnom ponudom"! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U poslednjem obraćanju, politički analitičar i novinar Goran Radivojev istakao je svoje mišljenje o trenutnom političkom pejzažu u Srbiji. Njegova izjava posebno se fokusira na lidera Saveza za Srbiju, Dragana Đilasa, i njegovu ponudu za male i nove političke pokrete.

Foto: Printscreen

 

Radivojev je primetio da Dragan Đilas ima značajne resurse u smislu finansijskih sredstava i medijske moći. Prema njegovim rečima, Đilas koristi svoje bogatstvo i uticaj kako bi privukao nove političke igrače u svoje redove. Ova ponuda privlači određeni broj ljudi, ali 

Nadalje, Radivojev ističe da se lideri Ponoćnog kluba i Demokratske stranke suočavaju s "nepristojnom ponudom". Ova izjava sugeriše da se lideri ovih grupa suočavaju s teškom odlukom u vezi s prihvatanjem ponude Dragana Đilasa ili ostankom nezavisnih i suprotstavljenih liderima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
Nenad

21.10.2023 09:04

Samo neka napreduju sa brukom.

Mare

21.10.2023 09:19

Cekaj,neko stvarno ocekuje od Djilasa nesto pristojno? Na stranu sto je Djilas bilo kome normalnom neprihvatljiv,onda mozete zamisliti kakvi su ovi kojima on daje bilo kakve ponude.

Minja

21.10.2023 10:02

Dragan Djilas deli unapred mandate kao da je on vlasnik Srbije. Valjda se i mi gradjani pitamo nesto. Ili on zamislja da moze na vlast bez volje gradjana.

Goca

21.10.2023 10:09

Radivojev je izneo istinu, Djilas zeli svakoga iz opozicije da stavi pod kontrolu.