I NATO OPOZICIJA I LAŽNE PATRIOTE... SVI SU NA ISTOM ZADATKU! Najlakše je uperiti prstom u jednu osobu - krivicu za Banjsku svalili na Vučića (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.09.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažne patriote jedva dočekali neki povod da pokrenu dosad nezabeleženu kampanju protiv Aleksandra Vučića.

I NATO OPOZICIJA I LAŽNE PATRIOTE... SVI SU NA ISTOM ZADATKU! Najlakše je uperiti prstom u jednu osobu - krivicu za Banjsku svalili na Vučića (VIDEO)

Foto: printscreen/pink

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, svaki dan na meti je nove medijske hajke gde na najbrutalniji način upućuju pretnje, uvrede i laži na njegov račun i račun Srbije.

U tajkunskim medijima danima se provlači izjava samoproglašenog premijera lažne države, Aljbina Kurtija, u kojoj naglašava da je Radoičić samo egzekutor, dok je Vučić onaj koji je isplanirao i naredio sve. 

Uz to NATO opozicija dala je sebi za pravo da uživo u programu govori kako je Vučić izvor svih problema, a lažne patriote čiji je jedini cilj fotelja na vrhu države, govore o situaciji na Kosovu i Metohiji na sraman način, kako bi jedva dočekali neki povod da pokrenu dosad nezabeleženu kampanju protiv Aleksandra Vučića.

Majkl Rut je nakon nemilih događaja isprozivao na društvenim mrežama predsednika Vučića, kao da je on jedini odgovoran za sve što se desilo, a kada je reč o prozapadnoj opoziciji, Stamenkovski je izjavio kako je predsednik Vučić "generiše sukobe i nasilje ne samo u Srbiji već i u regionu". Zdravko Ponoš se složio sa pisanjem Danasa o tome kako tog kobnog dana Vučić nije imao situaciju pod kontrolom, te upitao ko će na duši nositi poginulog policajca tzv. kosova, uprkos tome što su i Srbi poginuli tog dana - ironično zar ne? Jovanović, iz Novog DSS-a je istakao kako je ukob na tzv. Kosovu "potvrdio pogubnost kosovkse politike koja se vodi". 

 

 

Dakle, svi su na istom zadatku - krivicu za Banjsku svaliti na Vučića, ukloniti ga sa vlasti i promeniti politiku Srbije prema Kosovu i Metohiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Sanja

30.09.2023 19:45

Cela opozicija krenula na Vučića a nisu stigli ni jednom rečju da osude Kurtijevo divljanje.

Ena

30.09.2023 20:09

Neprijatelji Srbije su jedva dočekali da se desi nešto pa da napadnu Vučića i Srbiju.

Zejko

30.09.2023 20:34

Opozicija je Kurtijeva ulizica.

Pavle

30.09.2023 20:42

Celokupna opozicija sa sve Kurtijem kao njihovim mentorom napada Vucica zbog borbe za KIM.