"MALO BI ŽRTVOVAO ŽIVOTE NA KIM, MALO KRIVIO VUČIĆA ZA SVE": Licemerje na delu, Ković izgubio kompas (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.09.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bira profesor Ković, očigledno, kada je "zgodno" za nečiju smrt optužiti državu, a kada opravdati istu, u suprotnom ne bi na ovaj način komentarisao pucnjavu koja se pre tri dana dogodila na Kosovu.

"MALO BI ŽRTVOVAO ŽIVOTE NA KIM, MALO KRIVIO VUČIĆA ZA SVE": Licemerje na delu, Ković izgubio kompas (VIDEO)

Foto: Mc.rs

Nakon poslednjih tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji, kada je kod Banjske došlo do pucnjave gde je u razmeni vatre između Srba i pripadnika tzv. kosovske policije stradalo pet osoba, a strahuje se da ima još žrtava, jedan od "branitelja Srbije" koji je digao glas bio je i predsednik Pokreta za odbranu Kosova i Metohije profesor Miloš Ković.

Poručio je Ković da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista ne mogu da budu oslobođeni odgovornosti, sasuo niz unapred uvežbanih fraza o krivici...zaboravljajući da je upravo on nedavno pozivao ljude da "poginu na Kosovu".

"Veliki Srbin" Ković poziva na prolivanje krvi mladih ljudi "za zajednicu". 

- Pogini! Pogini, čoveče, je li to najstrašnije? - govori on u jednom ne tako davno snimanom intervjuu, gde propagirajući smrt poručuje da je "žrtvovanje života" sasvim prihvatljiva stvar.

 

 

Bira profesor Ković, očigledno, kada je "zgodno" za nečiju smrt optužiti državu, a kada opravdati istu, u suprotnom ne bi na ovaj način licemerno komentarisao pucnjavu koja se pre tri dana dogodila na Kosovu.

Podsetimo, u noći između subote i nedelje pripadnici KPS pokušali su da uklone barikade koje je na ulazu u Banjsku postavila grupa naoružanih Srba.

Tom prilikom došlo je do razmene vatre i ubijen je albanski policajac. Nakon toga usledila je višesatna pucnjava tokom koje su stradali i srpski mladići.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Od hitaca pripadnika tzv. kosovske policije stradala su trojica Srba. Dva tela pronađena su istog dana, a treće dan kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (10)

Loading
dada

26.09.2023 11:40

Demagogija i i samo demagogija. Strašno je šta su sve u stanju da učine ovi žuti kadrovi da uvuku SRbiju u neku nesreću

hajdi

26.09.2023 11:41

Ković je licemer i pokušava da SRbiju uvuče u rat u kome bi ginula naša deca

Jovana

26.09.2023 11:43

Ovo je sad preterano, optuzivati drzavu na ciju smrt, stvarno je gnusno Kovicu.

Nebojša

26.09.2023 12:55

To su te njihove fore da Vučić bude kriv i ako nešto uradi i ako nešto ne uradi u vezi iste stvari.