DRONOVI OTKRILI TELO ČETVRTOG UBIJENOG SRBINA NA KIM! Objavljeni do sada nepoznati detalji akcije

Autor:

Vesti

25.09.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je porastao i broji četiri žrtve.

DRONOVI OTKRILI TELO ČETVRTOG UBIJENOG SRBINA NA KIM! Objavljeni do sada nepoznati detalji akcije

Foto: TANJUG/STR

Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je pronađeno još jedno telo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije

Prema poslednjim nezvaničnim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija s anovim saznanjima.

Policija tzv. Kosova od jutros kontroliše teren u reonu sela Banjska na severu Kosova. Specijalcima je naređen detaljan pregled šume i planinskog dela jer su navodno tu pobegla lica koja su prema navodima prištinskih vlasti napali policiju i ubili jednog njenog pripadnika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Specijalci iz Prištine koriste i dronove u nadgledanju terena, i upravo tako je pronađeno telo ubijenog Srbina.

Kako smo ranije već pisali, njegov identitet za sada nije poznat.

Naslov

Šest osoba koje su uhapšene nakon pucnjave u Banjskoj suočavaju se s potencijalno ozbiljnim kaznama. 

Prema izveštaju takozvanog Specijalnog tužilaštva Kosova, osumnjičeni se suočavaju s četiri različita krivična dela, uključujući i terorizam.

Advokat Arber Jašari ističe da su ova krivična dela, koja uključuju ugrožavanje ustavnog poretka i bezbednosti tzv. Republike Kosovo, među najozbiljnijim prestupima predviđenim krivičnim zakonikom.

Policija nekoliko sati unazad objavljuje informacije o zaplenjenom oružju i motornim vozilima koji kako navode pripadaju napadačima.

Tokom okršaja nadomak sela Banjska poginuo je pripadnik tzv. kosovske policije Agrim Bunjaku, a dvojica povređena. Razmena vatre krenula je dva sata iza ponoći u nedelju.

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

https://t.me/c/1291323076/60861

 

Komentari (0)

Loading