RASTE BROJ ŽRTAVA NA KIM! Nađeno telo JOŠ JEDNOG SRBINA!

Autor:

Vesti

25.09.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je četvrti ubijen Srbin za koje takozvane prištinske vlasti tvrde da su napali Kurtijeve "policijske specijalce".

RASTE BROJ ŽRTAVA NA KIM! Nađeno telo JOŠ JEDNOG SRBINA!

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Takozvano kosovsko tužilaštvo potvrdilo je da je na severu Kosova i Metohije, kod Banjske, pronađeno telo još jedne osobe za koje se sumnja da je navodno učestvovala u napadima na "kosovsku policiju".

Kako prenosi Radio Slobodna Evropa, pozivajući se na prištinske medije, ovo je četvrti ubijen Srbin za koje takozvane prištinske vlasti tvrde da su napali Kurtijeve "policijske specijalce".

Prema ovim navodima, beživotno telo pronađeno je na oko 1,5 kilometara od "mesta incidenta". Ovu vest je za Radio Slobodna Evropa potvrdio tužilac Naim Abazi. Abazi je rekao da je na licu mesta pronađeno još jedno naoružano vozilo.

- Pokušavamo da ga identifikujemo jer u ovom trenutku nije imao nikakva identifikaciona dokumenta kod sebe - rekao je Abazi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Takozvane "kosovske vlasti" su u nedelju saopštile da su u policijskoj akciji ubijena trojica "napadača", dok je šest osoba uhapšeno.

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Foto: Tanjug

 

 

U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana.

Trojica ubijenih su lokalni Srbi sa severa Kosova i Metohije, iako se medijska mašinerija Aljbina Kurtija i njegovih zapadnih mentora na sve moguće načine trudila da poveže zvanični Beograd sa nedeljnim krvoprolićem, a koje je direktna posledica terora koji naš narod proživljava mesecima unazad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (6)

Loading
Mirjana

25.09.2023 14:38

Jos jedna zrtva Kurtijevog terora i ovo mora da prestane jer nece izaci na dobro.

Srđa

25.09.2023 14:38

Kurti je apsolutno kriv za krvoproliće.

Tanja

25.09.2023 14:42

Strašno. Toliko stradalih Srba a međunarodna zajednica ćuti?!

Milica

25.09.2023 14:43

Четворо мртвих, а Европа ћути. Кфор као да не постоји на КиМ. Овај Куртијев тероризам Европа више не сме да толерише!!!