EVO KAKO SMO ZAVRŠILI U ĆORSOKAKU! Ugledni novinar otkrio: Ključni problem po pitanju Kosmeta nastao je kada su pregovori prebačeni u EU!

Autor:

Vesti

18.09.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radomirović je rekao da je to s jedne strane strašno za nas, a s druge strane pokazuje koliko je Evropska unija loš pregovorač.

EVO KAKO SMO ZAVRŠILI U ĆORSOKAKU! Ugledni novinar otkrio: Ključni problem po pitanju Kosmeta nastao je kada su pregovori prebačeni u EU!

Foto: printscreen/pink.rs

Iako stranke bivšeg režima sole pamet predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću oko pitanja Kosova i Metohije, ugledni istraživački novinar, Vladimir Radomirović, pojašnjava koji je trenutak bio preloman da situacija na KiM eskalira.

Radomirović je rekao da je to s jedne strane strašno za nas, a s druge strane pokazuje koliko je Evropska unija loš pregovorač, a po njemu, okidač, da pregovori krenu nama na štetu, bio je kada su iz UN prebačeni u EU, što se upravo desilo 2011. godine. 

Nažalost, postavljanje pitanja Međunarodnom sudu pravde nije bilo toliko katastrofalno koliko je katastrofalno bilo ono što je usledilo posle toga, a to je da je Srbija pristala da se iz Ujedinjenih nacija pregovori premeste u Evropsku uniju! Tu smo zapali u ćorsokak iz koga ni danas ne možemo da izađemo - rekao je Radomirović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading