JOŠ JEDAN SRBIN UHAPŠEN U KURTIJEVOJ BOLESNOJ IGRI! Mučena majka gledala kako joj dušmani hapse sina U KAFANI - iživljavanje se NASTAVLJA!

Autor:

Vesti

08.09.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izjavama svedoka, G.S. je bio u svojoj kafani u blizini železničke stanice kada se pojavio policijski automobil koji je došao po njega.

JOŠ JEDAN SRBIN UHAPŠEN U KURTIJEVOJ BOLESNOJ IGRI! Mučena majka gledala kako joj dušmani hapse sina U KAFANI - iživljavanje se NASTAVLJA!

Foto: Tanjug/AP

Danas je u Leposaviću, gradu na severu Kosova i Metohije, uhapšen G.S. (1984), bivši pripadnik Kosovske policije. Očevidci tvrde da se hapšenje dogodilo na javnom mestu i da je G.S. uhapšen na očigled svoje majke.

Prema izjavama svedoka, G.S. je bio u svojoj kafani u blizini železničke stanice kada se pojavio policijski automobil koji je došao po njega. Majka uhapšenog je, na zahtev policije, donela njegovu ličnu kartu, uz obećanje da će biti pušten nakon informativnog razgovora. Trenutno nema informacija o mestu gde se G.S. nalazi u policijskom pritvoru.

Ovo hapšenje izazvalo je pažnju u zajednici u Leposaviću, a detalji ovog slučaja još uvek nisu potpuno jasni. Vlasti nisu izdale zvanično saopštenje o razlozima hapšenja niti o mogućim optužbama protiv G.S.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading