MONSTRUOZNE PRETNjE GRADONAČELNIKU NOVOG SADA MILANU ĐURIĆU: Oglasio se Odbor SNS - ovo može da bude samo delo bolesnog uma (FOTO)

Autor:

Vesti

01.09.2023

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci smo otvorene pretnje prema gradonačelniku Novog Sada.

MONSTRUOZNE PRETNjE GRADONAČELNIKU NOVOG SADA MILANU ĐURIĆU: Oglasio se Odbor SNS - ovo može da bude samo delo bolesnog uma (FOTO)

Foto: Tanjug/N. Mihailović

Milan Đurić

Nakon pretnji upućenih gradonačelniku Novog Sada Milanu Đuriću, oglasio se Odbor Srpske napredne stranke. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Monstruozne pretnje koje su danas upućene gradonačelniku Novog Sada, Milanu Đuriću, putem društvenih mreža mogu da budu delo samo bolesnog uma. Niko u našem gradu i državi  ne zaslužuje da mu lična bezbednost bude ugrožena, a ponajmanje gradonačelnik Đurić, koji se bori i radi u interesu svih Novosađana.

 
Svedoci smo otvorene pretnje prema gradonačelniku Novog Sada i poziva na fizičku likvidaciju od strane anonimnih bezumnika, što naše društvo ne sme tolerisati već oštro osuditi, jer borba protiv govora mržnje nije samo moralna dužnost svakog pojedinca već i neophodnost za izgradnju demokratskog društva.
 
Opozicija bez ideja i programa nastavlja svoj pristup uvođenja nasilja u svakodnevnoj političkoj komunikaciji, ali i u svom delovanju. Ko su ti anonimni bezumnici koji pozivaju na fizičku likvidaciju gradonačelnika Milana Đurića? To nisu principi koje mi poznajemo kao Novi Sad.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Pretnja gradonačelniku Novog Sada

 

Pozivamo pravosudne organe da deluju u skladu sa zakonom i zaštite ne samo ličnost gradonačelnika, već i naše društvo. Da bi izgradili bolju budućnost, moramo se aktivno boriti protiv govora mržnje i svakog oblika nasilja- stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading