NE ZNAJU ŠTA ĆE VIŠE PA SE DOSETILI OVOGA! Lokalna opozicija u Somboru planira narušavanjem izgleda grada da privuče građane

Autor:

Vesti

22.06.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasiljem protiv nas

NE ZNAJU ŠTA ĆE VIŠE PA SE DOSETILI OVOGA! Lokalna opozicija u Somboru planira narušavanjem izgleda grada da privuče građane

Foto: ST/Nemanja Pančić

U redakciju portala 025.rs, danas je stigao dopis (lice želi da ostane anonimno) o planiranim aktivnostima lokalne opozicije u kojem, prilično paradoksalno, oni koji se rukovode sloganom „Sombor protiv nasilja“, planiraju da svoje „nenasilne“ vrednosti demonstriraju ni manje ni više nego narušavanjem izgleda grada.

Na pomenutom portalu dalje se navodi: 

Naime, kako možemo videti iz materijala koji smo dobili, oni pozivaju svoje malobrojne članove da se okupe na Ćelavom trgu i sprejem u boji „ukrase“ grad, i to baš u vreme kada se realizuje „Somborsko leto“, u okviru kojeg se organizuju neke od najposećenijih gradskih manifestacija.

Uzevši u obzir da i sami kažu da je neophodno preduzeti krupnije mere, pošto je odziv građana konstantno mali, ujedinjena opozicija nesumnjivo se nada da će posetioci manifestacije doprineti tome da njihova brojnost izgleda veća nego što to zapravo
jeste, a u skladu sa tim, mi ne možemo a da sa ne zapitamo koliko su očajničke mere opozicije u želji za skretanjem pažnje, koju očigledno tokom prethodnih pokušaja okupljanja nisu uspeli da realizuju.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Takođe, ukoliko se makar prividno ova grupa bori porukom „NE nasilnom sistemu, kriminalu, nepravdi i agresiji!” i kvazi promoviše „mirne“ proteste, a potom i sama preuzima narušujuće metode u pokušaju dolaska do izražaja, postavlja se i pitanje koliko oni zaista potcenjuju inteligenciju građana, pošto je i više nego očigledno da su, u ovom slučaju, reči i dela „opozicionara“ u apsolutno protivurečnom odnosu.

Bilo kako bilo, pogledajte i sami dostavljeni materijal, pa procenite. Vrlo je transparentno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tara

22.06.2023 20:21

Bože ovo je strašno zar zaista opozicija mora ovo da radi i da nam uništavaju gradove. Malo su štete naneli do sada pa bi da unište još više sve što je preostalo. Zaista su bahati i ovo ponašanje je neprihvatljivo.