OFICIR ZA VEZU OBIŠAO UHAPŠENE SRBE: Vučić otkrio šta nosi u Brisel

Autor:

Vesti

22.06.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je oficir za vezu obišao uhapšene Srbe i da će u Brisel odneti izveštaj o njihovom zdravstvenom stanju.

OFICIR ZA VEZU OBIŠAO UHAPŠENE SRBE: Vučić otkrio šta nosi u Brisel

Foto: printscreen

- Oficir za vezu je obišao uhapšene Srbe, ovo danas nosim u Brisel. Pričaju mi o pravima, otac dvoje maloletne dece ima vidljive povrede na potiljku previjene gazom, ima povrede koje su mu pripadnici tzv. kosovske policije naneli kundakom od puške. Milovan Božović posle dva i po meseca pritvora i dalje ima vidljve povrede u vidu pucanja mišića koja je nastala prilikom privođenja, a stavljaju mu napad na službeno lice - istakao je Aleksandar Vučić za RTS.

Navodi da jedan od uhapšenih ima vidljive povrede, da je udaran prilikom hapšenja, da su ga maltretirali i “psovali srpsku majku“.

- Rekli su mu da će u zatvoru ležati bar deset godina i da mu se na teret stavlja upad u prostorije takozvane izborne komisije. Tukli su ga udarajući ga kundakom od puške dok je bio vezan - navodi Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (47)

Loading
Slavica

22.06.2023 08:53

Neka ce o svet vidi zna za šiptarska zverstva.

Nana

22.06.2023 09:05

Neka se vidi i zna kako je nas jadni narod zlostavljan.

Aca

22.06.2023 09:06

Vucic je mudar i pametan covek, ne pada na provokacije od strane Kurtija.

Milica

22.06.2023 09:13

Samo nam nije jasno kako Kurti može tako da teroriše i da tuče uhapšene ljude. Živo nas zanima šta Brisel ima da kaže na ovo nasilje i da li će već jednom sprečiti Kurtija da se iživljava nad nedužnim srbima.