I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV NJIH! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...!

Autor:

Vesti

04.06.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast, rekao je predsednik Srbije.

I GROBOVI NAŠI BORIĆE SE PROTIV NJIH! Vučić odlučan: Ako ubiju mene, ostaju moj brat, sin, ćerka...!

Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić danas je na sastanku sa premijerkom Anom Brnabić i drugim najbližim saradnicima saopštio da je odlučan da se za Srbiju bori do kraja, saznaje Informer.

- Nemam nikakav problem da umrem, spreman sam i da me ubiju, ali ološu nikada i nipošto bez borbe, bez izbora neću prepustiti vlast! - rekao je predsednik Srbije i u emotivnom govoru nastavio:

- Nikada i nipošto neću pristati na ucene, nikada najgorima neću prepustiti vlast bez izbora. Nikada neću potpisati nikakvu tehničku ili prelaznu vladu! Ako mene ubiju, iza mene ostaje moj brat Andrej. Ako ubiju moga brata, ostaje moj sin Danilo. Ako ubiju moga sina, ostaje moja ćerka Milica. Ako ubiju i nju, moju ćerku, ostaje moj sin Vukan... I grobovi naši boriće se protiv ustaša! - poručio je Vučić bliskim saradnicima.

Očekuje se, podsetimo, da će šef države u četvrtak, na sednici Vlade Srbije na koju je pozvan, objaviti sudbinski važnu odluku koja će odrediti budućnost zemlje i svih nas.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Jelena

04.06.2023 18:45

Ma neće dotle doći.

Jelena

04.06.2023 18:46

Vučićeve poruke su nikad snažnije do sad.

Zeta

04.06.2023 19:00

Vučiću, daće Bog da nam budeš živ i zdrav na mnoga leta i da nas još dugo godina vodiš i usmeravaš .

Kristina

04.06.2023 19:00

Zadivljuje me kako Vučić s ponosom govori o tome da je spreman da svoj život žrtvuje za Srbiju. Pa znači, dobio me je za čitav život.