BESKRAJNO "PRISTOJNI" GOVORNICI PROTIV NASILJA: Ivanović i dalje prvi u vređanju! Brnabić upitala: Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije? (FOTO)

Autor:

Vesti

04.06.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od govornika sinoćnjeg protesta bio je voditelj Ivan Ivanović, koji je još jednom pokazao šta za njega znači pristojna Srbija.

BESKRAJNO "PRISTOJNI" GOVORNICI PROTIV NASILJA: Ivanović i dalje prvi u vređanju! Brnabić upitala: Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije?   (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ivan Ivanović

Voditelj Ivan Ivanović jedan od govornika na sinoćnjem prozapadnom protestu u Beogradu, koji se navodno zalaže protiv nasilja, a u najmanju ruku neretko sprovodi neverbalno nasilje prema pripadnicima vlasti, onim koji ih podržavaju, manjinama i pripadnicima SPC...još jednom je pokazao svoje pravo lice.

Naime, Ivanović je na svom zvaničnom Tviter nalogu podelio svoje fotografije sa protesta "Srbija protiv nasilja", gde se nalazi na podijumu ispred Skupštine, uz reči.

Foto: Twitter printscreeen

Ivanovićev Tvit

- Hej p*čkice, evo ti fotke od juče da imaš da objaviš - napisao je Ivanović i tagovao glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

Očigledno je ovo pristojna Srbija za koju se neki zalažu, budući da su im beskrajno pristojni ovi govornici protiv nasilja.

Predsednica vlade Ana Brnabić oštro je odgovorila na ovaj Ivanovićev Tvit.

Ovo je način javne komunikacije jednog od govornika na "protestu protiv nasilja"? Ovo je preferirani javni diskurs pristojne i tolerantne Srbije? Tako to izgleda? Ne. Ovaj čovek predstavlja sve suprotno tome, a zašto je izabran da bude njihov promoter je pitanje za milion dolara - napisala je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Milos

04.06.2023 14:05

Nemam komentar za ovakve izjave. Ko će normalan podržavati ovo?

Slavko

04.06.2023 14:23

Za pljuvanje svoje zemlje lako zaradio stan u Rovinju

Nenad

04.06.2023 15:37

Bivši učesnik rijalitija je definitivno javna bruka i sramota srpskog naroda.

Srđan

04.06.2023 20:32

Ivanović je poznat po tome da koristi vulgaran rečnik u svojoj emisiji. Ali na protestu protiv nasilja gde treba da širi poruku publici u skladu sa temom skupa, on ne može da pobegne od sebe, tj. svoje vulgarnosti.