UDARNA VEST IZ NEMANJINE 11! Vlada Srbije ima važnu poruku za ovu grupu građana: VRATA SU I DALJE OTVORENA ZA RAZGOVORE!

Autor:

Vesti

18.05.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrata Vlade Srbije otvorena su za poljoprivrednike koji su u prethodna dva dana protestvovali tražeći subvencije od 300 evra po hektaru i zagarantovanu cenu mleka.

UDARNA VEST IZ NEMANJINE 11! Vlada Srbije ima važnu poruku za ovu grupu građana: VRATA SU I DALJE OTVORENA ZA RAZGOVORE!

Foto: google.com/maps/prinscreen

Vlada Srbije je tokom razgovora sa poljoprivrednicima više puta naglasila da jedino što ne može da ponudi je zagarantovana cena mleka, jer tako nešto nije moguće učiniti sa cenom bilo kojeg proizvoda.

Imajući u vidu da poljoprivrednici koji su u protestu u medijima naglašavaju da ne traže zagarantovanu cenu mleka, predsednica Vlade Srbije ih poziva na nastavak razgovora u bilo kojem trenutku. 

Vlada Srbije spremna da u bilo kom trenutku  nastavi razgovor o svim pitanjima koji su važni za poljoprivrednike duboko posvećena najboljem interesu svih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (97)

Loading
Dejan

18.05.2023 09:15

Poljoprivrednici ne trebaju da svoje ciljeve ostvaruju preko opozicije, sve se to može rešiti razgovorom u vladi Srbije.

Raka

18.05.2023 09:15

Svaka čast za Vučića, vrata su uvek otvorena za sve ne samo za poljoprivrednike. Dal bi tako mogli da su Jeremić i ostali na vlasti?

Mira

18.05.2023 09:16

Sve se da rešiti razgovorom, dok opozicija nudi samo bezciljna grupna okupljanja.

Marko

18.05.2023 09:19

Nadam se da će se pronaći rešenje za ovaj problem.