TRUDI SE DA GA PREPOZNAJU KAO RODOLJUBA, A SVI ZNAJU ŠTA JE URADIO: Vučić urnisao Jeremića, predsednik odgovorio na sve nebuloze šefa Narodne stranke

Autor: Republika

Vesti

26.03.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvrede Vuka Jeremića na račun predsednika Srbije.

TRUDI SE DA GA PREPOZNAJU KAO RODOLJUBA, A SVI ZNAJU ŠTA JE URADIO: Vučić urnisao Jeremića, predsednik odgovorio na sve nebuloze šefa Narodne stranke

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentariše izjavu Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke

- Mislili smo da ne može niko gori od Slobodana Miloševića da dođe na vlast, pa je došao Vučić - rekao je Jeremić.

Uz to Jeremić je naveo i kako EU neće da dozvoli Srbiji mogućnost veta, kad je svakih deset godina vodi "lud čovek".

Foto: Printscreen

 

- Ovo govori čovek koji vređa EU svakog dana, koji je protiv evropske inicijative, a svi znaju šta je uradio 2008, 2010, 2012. godine. Ti tako pametan, a ja tako lud, koliko je on km pruge izgradio - 0. Koji auto-put su uradili ti ljudi. A znate li koliko je ludak rekonstruisao? 735 kilometara pruge, a 108 km nove, ali brze pruge je urađeno. Koje auto-puteve su uradili ti pametni ljudi. Mučio se Mrkonjić sa njima, imao je energiju, ali nije bilo para, propala zemlja zbog ovakvih pametnih. Sećate se, radili su onaj deo prema Horgošu, i po peti put su asfaltirali onaj deo kod Feketića, što je Milošević dva puta otvarao  - kaže Vučić.

Foto: Printscreen

 

Kako kaže, kada pogledate puteve, pogledajte koji su auto - put uradili ti genijalci, podsetio je da je urađen deo prema Horgošu, kao i deo kod Feketića.

 
- A danas, mi ćemo za koji dan da otvorimo Surčin - Novi Beograd. Tu će biti nova zona sa stadionom i sajmom. Uskoro otvaramo auto-put do Kruševca, za tri meseca i obilaznicu oko Beograda. Uskoro otvaramo Ruma-Šabac, verovatno u septembru. Nastavlja se zatim brza saobraćajnica do Loznice, pa Kuzmin i tako dalje. Radimo i auto-put do Požarevca - rekao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (184)

Loading
Sofija

26.03.2023 10:59

Резултат Јермићеве политике је погром српског народа

Cima

26.03.2023 10:59

Jeremic je najveca steta koja se desila Srbiji.

Jova

26.03.2023 10:59

Jeremic sta god da izjavi u javnosti, narod je itekako svestan da su sve to notorne lazi i ciste izmisljotine.

Kristina

26.03.2023 10:59

Jeremić je izrod srpskog naroda! Slave ga u Prištini.