Pljuju "Beograd na vodi", a tamo piju kafu! Vučić o licemerju OPOZICIJE! "KAD IH VIDIM, JA IM SAMO MAHNEM"!

Autor:

Vesti

28.03.2022

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić gostuje u emisiji "Ćirilica" koju vodi Milomir Marić.

Pljuju "Beograd na vodi", a tamo piju kafu! Vučić o licemerju OPOZICIJE! "KAD IH VIDIM, JA IM SAMO MAHNEM"!

Foto: printscreen/TV Happy

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video napade na Beograd na vodi i da to pokazuje da se politički protivnici vraćaju na sve priče koje su ispričane.

- Zoran Janković i Milan Bandić, obojica su hvalili taj projekat. Kad živite morate da verujete u nešto i u rezultat koji ćete da ostvarite. Zoran Janković je ostavio mnogo iza sebe. U Ljubljanu dolazi više turista nego u Beograd. Ako on kaže da Vučić vodi ok politiku, hvala mu za to, to je za poštovanje. Mi moramo da učimo od njega - rekao je predsednik.

Vučić kaže da je nervoza kod mnogih ljudi velika, pošto ne mogu više javnost da obmanjuju izmišljenim pričama i istraživanjima.

- Zato što će da izgube. Narod neće mržnju. Vi napadate Beograd na vodi na koji je ponosan svaki Beograđanin. Ja retko idem tamo, ali vidim i opozicione političare koji piju kafu. Pa im mahnem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading