VUČIĆA VOLE I OPOZICIONARI! Dalibor Golubović Čoda, imitator predsednika: Svi bi da se slikaju s njim na ulici

Autor:

Vesti

25.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije su uvek pozitivne jer sam se trudio da napravim nešto zanimljivo svima.

VUČIĆA VOLE I OPOZICIONARI! Dalibor Golubović Čoda, imitator predsednika: Svi bi da se slikaju s njim na ulici

Foto: ST/Vladimir Lukić

Glumac i komičar Dalibor Golubović Čoda, koji već dve godine zabavlja ljude na TikToku svojim nalogom pod imenom "Predsednik Srbije", a za koga mnogi kažu da je dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, govorio je za portal Republika.rs.

On je, u svom stilu, razgovor započeo imitirajući Vučića i govoreći o aktuelnim temama kao što su Svetski ekonomski forum u Davosu i EXPO 2027 čiji će domaćin biti naša zemlja.

Na konstataciju naše novinarke da je imala utisak kao da priča sa pravim Vučićem jer veoma slično izgledaju, rekao je:

- Tvrdnju da zaista ličim na Aleksandra Vučića doživeću kao kompliment jer je on lep čovek. Rekli su mi supruga i društvo: "Ličiš na predsednika, probaj to da iskoristiš malo na društvenim mrežama." I eto. Ćerka je snimala nešto za Tik-tok, ja sam joj se malo pridružio, čisto da ispadne šaljivo i izbacio sam na svoj Fejsbuk nalog, a ljudima se svidelo.

Što se tiče reakcija ljudi na njegove klipove, Golubović kaže da su one "uglavnom pozitivne".

- Trudio sam se da napravim nešto i zanimljivo i za ljude iz opozicije, a da nikoga ne uvredim svojim imitacijama. U početku sam skidao neke njegove izjave i karikirao. Onda sam shvatio da je to ljudima dosadno i da je potrebno nešto drugačije i originalno. Onda sam dobio ulogu u slovenačkom filmu da pozajmim glas navodnom predsedniku Srbije i tada se desila prekretnica. Sad na četiri društvene mreže imam preko 250.000 pratilaca.

Šta je sve Vučićev dvojnik imao da kaže o svom radu i planovima za budućnost, ali i o tome kako je došlo do susreta sa pravim predsednikom Srbije, pogledajte u snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Db

25.01.2024 21:06

Broj glasova na izborima govori dovoljno.

Bački Sale

25.01.2024 21:10

Narod jako poštuje njegov radi i trud da se približi građanima i razume sve probleme.

Anja

25.01.2024 21:10

Opozicija umire od ljubomore! Narod mnogo voli predsesnika Vučića!

Hamlin

25.01.2024 21:11

Vučić je neka vrsta balkanske rok zvezde. Jednostavno ceo region prati njegov potez, bilo da pravi palačinke, jede parizer ili rastavlja opoziciju na komade, svi ga prate i komentarišu.