PA OVAJ SNIMAK JE HIT! Ovakvu šoferku još niste videli: Nezamislivo zgodna i atraktivna vozi bus i sluša STOJU! Pogledajte video koji je pokorio društvene mreže (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

26.12.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova dama je pobrala sve komplimente iz celog regiona!

PA OVAJ SNIMAK JE HIT! Ovakvu šoferku još niste videli: Nezamislivo zgodna i atraktivna vozi bus i sluša STOJU! Pogledajte video koji je pokorio društvene mreže (VIDEO)

Foto: Facebook/Milaan Trademark

Žena vozač

Svjetlana Žunić  iz Doboja svaki dan, između ostalog, autobusom prevozi radnike od Doboja do Tešnja i to je njen primaran posao. Međutim, iako je mlada, ima bogato iskustvo u upravljanju motornim vozilima, a ono što sve oduševljava je činjenica da već godinama unazad vozi kamion.

- Utovari i istovari kamiona iziskuju dosta fizičke snage, pa samim tim i kičma trpi, tako da sam se pored toga odlučila za ovo kao još jedan dodatni posao - rekla je za jedan portal Svjetlana.

Svakodnevno s vozačima razmenjuje iskustva i savete pred put.

-Izuzetno dobro vozi za jednu ženu - kaže jedan vozač

- Ovo se ne može nikako uskladiti s porodičnim životom. U tom smislu, taj posao nije za ženu jer dosta trpi porodični život. Odnosno, ne možeš ga uopšte imati - ističe Svjetlana.

Kaže da voli svoj posao jer ga drugačije ne bi mogla uspešno obavljati.

Poslednjih par dana, jedan od najkomentarisanijih video snimaka je upravo Svjetlanin, na kom vozi autobus i sluša pevačicu Stoju, što je pobralo mnogo komplimenata širom regiona. 

- Vozi ko zmaj! - napisao je jedan korisnik fejzbuka. 

 

https://www.facebook.com/reel/1063941618101088

 

Komentarima se priključila još jedna dama koja upravlja kamionom, a o kojoj je naš portal nedavno pisao.

Ona je napisala: Koleginice, srećno ti bilo! 

Podsetimo, u poslednjih nekoliko godina, sve više vozača seže za vožnjom kamiona, s obzirom na to, da je posao izuzetno dobro plaćen. Kako saznajemo, za posao vozača, mesečno se može zaraditi i do 2.000 evra mesečno. 

Međutim, iako je dobro plaćen, morate biti spremni na žrtvu, jer ćete manje vremena provoditi sa porodicom. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading