CELA UDBA POVEROVALA U BOGU ZBOG MONAHA GAVRILA: Tukli su ga mučki, a on ostao nepovređen - ova njegova proročanstva su se već ostvarila (VIDEO)

Autor: T.V.

Vesti

01.12.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od svedoka je da su se mnoge proročke reči oca Gavrila ispunjavale, ispričala je Makrina Majstorović.

CELA UDBA POVEROVALA U BOGU ZBOG MONAHA GAVRILA: Tukli su ga mučki, a on ostao nepovređen - ova njegova proročanstva su se već ostvarila (VIDEO)

Foto: youtube.com/ PravoslavniMisionar

Monahinja Makrina Majstorović, zajedno sa nekoliko vernika, podelila je duboko uverenje u ispunjenje proročkih reči velikog duhovnog vođe, Starca Gavrila.

Njegova upozorenja prema njihovom verovanju, trebalo bi ozbiljno shvatiti kao signal za kolektivno pokajanje naroda.

Smatraju da je kroz duhovnu i crkvenu istoriju već dokazano da je takvo pokajanje omekšalo Božje srce i zaštitilo verni narod od iskušenja i patnji.

Starac Gavrilo, rođen kao Vitomir, bio je deo Bogomoljačkog pokreta, a suočen s teškim vremenima nakon Drugog svetskog rata, odbijao je odricanje od svoje vere pod pritiskom komunističkih vlasti. Njegova hrabrost i odanost Gospodu doveli su do brutalnog mučenja, uključujući i bacanje u ledenu vodu podruma, gde je pretrpeo teške povrede, uključujući i trajni gubitak sluha na jednom uhu.

 

@jelena_srbija Monah Starac Gavrilo predvideo je smrt Kralja Aleksandra I Karađorđevića, smrt patrijarha srpskog Varnave, Nato bombsrdovanje, kao i otcepljenje KIM. Upokijio se u 100 godini na praznik svetog Arhangela Mihaila i sahranjen je u manastiru Sv. Luke u selu Bošnjane kod Varvarina. #☦️ #orthodox #pravoslavlje #staracgavrilo#monahgavrilo#verapravoslavna ♬ Sad and lonely - MoppySound

 

- Uzeli su jevanđelje i gađali su mu u glavu. Ovde mu je ivica knjige jevanđelja, poznavalo se ovako udubljeno, bila mu je prsla lobanja. Gađali su ga glavom o zid, pa mu je prsla opna, zato otac nije čuo na desno uho, bio je u komi nekoliko dana, operisan. Takođe, skupljao je omladinu ispred crkve, govori o veri i propoveda. 

Starac Gavrilo preminuo je 2017. godine, ostavljajući iza sebe snažan duhovni testament.

Monahinja Makrina Majstorović, zajedno s vernicima, nastavlja svedočiti o njegovom nasleđu, pozivajući ljude na kolektivno pokajanje i prihvatanje duhovnih vrednosti.

Ova priča podseća na hrabrost pojedinca u odbrani vere i posvećenosti principima, čineći nas podseća na važnost duhovnih vrednosti i hrabrosti u suočavanju s iskušenjima.

Proročanstvo starca Gavrila iz manastira Bošnjani:

  • Predvideo je smrt kralja Aleksandra I Karađorđevića, kao i smrt patrijarha srpskog Varnave
  • Predvideo NATO bombardovanje, kao i otcepljenje KiM.
  • Srbija će biti rasparčana na delove, uključujući Vojvodinu, Kosovo, Sandžak i deo Crne Gore koji će postati deo Albanije. Naš narod neće smeti da živi na tim područjima.
  • Svetinje će biti rušene na tim teritorijama, uz podršku međunarodne zajednice.
  • U budućnosti će svaka otcepljena jedinica imati svoje centre za upravljanje umesto centralne uprave iz Beograda.
  • Starac Gavrilo je nagovestio da će doći do velikog svetskog sukoba.
  • Srbi će se uz pomoć Rusije boriti za povratak Kosova.
  • Starac je video znake ratova i nesreća koje dolaze, te je pozivao na pokajanje, post i molitvu kako bi se izbegao Božji gnev.
  • Zemlje će stradati, vode za piće će biti oskudne, gradovi će biti napušteni, i ekonomska situacija će biti loša.
  • Starac je predvideo da Srbija neće imati blagoslov da bude prestonica, a Beograd će stradati zbog nemorala, korupcije i bezakonja.
  • Beograd će biti suočen s nevoljama, koje mogu uključivati zemljotrese, prirodne katastrofe ili bombardovanje.
  • Narodi će se iz Beograda povlačiti zbog nagovora Božjeg da se spasu.
  • Starac Gavrilo je podsticao ljude da se oslone na Boga i da traže spas kroz molitvu i obraćenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading