UMRO PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ!

Autor:

Vesti

14.11.2023

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Psihijatar i seksolog Jovan Marić, koji je svojim radom i doprinosom obogatio oblast psihijatrije i seksologije, preminuo je u 82. godini života.

UMRO PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ!

Foto: Printscreen/Youtube/Goli Zivot TV Happy

Tužnu vest je objavio kolektiv klinike za psihijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, izražavajući poštovanje prema njihovom uvaženom profesoru i bivšem direktoru.

Jovan Marić je bio jedan od najpoznatijih i najcenjenijih psihijatara u Srbiji, a njegov doprinos u oblasti seksologije je bio od izuzetnog značaja. Tokom svoje bogate karijere, Marić je bio angažovan na brojnim projektima i istraživanjima, kao i na unapređenju rada klinike za psihijatriju.

Kolektiv klinike za psihijatriju objavio je čitulju.

- S tugom i poštovanjem opraštamo se od našeg uvaženog profesora i bivšeg direktora. Neka mu je večna slava - navodi se u čitulji.


Pored svoje stručnosti i posvećenosti radu, Jovan Marić je bio poznat i po svojoj harizmi i dobroti prema svojim kolegama i pacijentima. Njegove zanimljive i neobične činjenice, kao i njegova posvećenost radu, ostavili su neizbrisiv trag u oblasti psihijatrije i seksologije.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading