AERODROMI U SRBIJI MENJAJU RADNO VREME: Nova naredba Direktorata civilnog vazduhoplovstva, evo šta to znači za putnike

Autor:

Vesti

26.10.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavezu da radi 24 časa dnevno sedam dana u nedelji ima samo aerodrom u Beogradu.

AERODROMI U SRBIJI MENJAJU RADNO VREME: Nova naredba Direktorata civilnog vazduhoplovstva, evo šta to znači za putnike

Foto: TANJUG/ BEG AIRPORT /bs

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Republike Srbije doneo je novu naredbu vezanu za radno vreme aerodroma u Srbiji, odnosno o vremenu otvorenosti aerodroma za odvijanje vazdušnog saobraćaja.

Naredbom je određeno kada u periodu od 29. oktobra tekuće godine do 30. marta 2024. godine aerodromi moraju da budu otvoreni za odvijanje vazdušnog saobraćaja.

Beogradski Aerodrom Nikola Tesla jedini je aerodrom u Srbiji koji mora da bude otvoren 24 sata dnevno sedam dana u nedelji. Svi ostali dobijaju novo radno vreme.

Tako će Aerodrom Konstantin Veliki iz Niša ponedeljkom će raditi od 15:30 do 18 sati, utorkom od 11:30 do 18:30 sati, sredom od 10 do 13 sat, ičetvrtkom od 16 do 18:30, petkom će biti zatvoren, subotom će raditi od 11:30 do 18:30, a nedeljom samo dva sata pre podne od 6:30 do 8:30 sati.

Aerodrom u Vršcu biće otvoren za vazdušni saobraćaj radnim danima od 7:30 do 15 sati. Radno vreme Aerodroma u Zrenjaninu je svakog dana u nedelji od 7 do 17 sati, dok će Aerodrom Mind iz Kragujevca raditi radnim danima od 9 do 15 sati, dok će vikendom biti zatvoren.

- Aerodrom "Konstantin Velikiˮ Niš, Aerodrom Vršac, Aerodrom Zrenjanin – Ečka i Aerodrom Mind Kragujevac mogu, na zahtev korisnika, da budu otvoreni za odvijanje vazdušnog saobraćaja i van vremena iz ove naredbe, uz prethodno odobrenje operatera aerodroma - stoji u naredbi.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading