MAJKA ISPISALA NASILNIKA IZ ŠKOLE! Nogom udario vršnjaka u glavu, pa nastavio da ga tuče, uprava zbog OVOGA nije mogla da pokrene dispicplinski postupak!

Autor:

Vesti

10.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik koji je bio napadač i njegova žrtva u slučaju vršnjačkog nasilja, koje je zabeleženo na snimku i deljeno na društvenim mrežama, pohađaju Ekonomsku školu u Sremskoj Mitrovici, potvrdila je škola.

MAJKA ISPISALA NASILNIKA IZ ŠKOLE! Nogom udario vršnjaka u glavu, pa nastavio da ga tuče, uprava zbog OVOGA nije mogla da pokrene dispicplinski postupak!

Foto: Facebook

Važno je napomenuti da škola nije u mogućnosti da pokrene disciplinski postupak protiv nasilnika, jer se nasilni incident nije dogodio unutar školskih prostora ili dvorišta, već u blizini škole, kako navodi izvor mitrovica.info.

Na društvenim mrežama se tokom vikenda pojavio snimak brutalnog nasilja, na kojem se vidi kako dečko prvo šutira drugog dečka koji je sedeo na klupi, a potom mu nanosi još nekoliko udaraca. Policijska uprava Sremska Mitrovica je potvrdila da se ovaj incident nasilja dogodio pre sedam dana u blizini Ekonomske škole. Policija je odmah reagovala nakon saznanja o ovom nasilju, a maloletni počinilac je procesuiran u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom za maloletnike. Prema informacijama koje imamo, napadač je bio učenik prvog razreda Ekonomske škole, a nakon incidenta je ispisao iz te škole na zahtev svoje majke.

Takođe, škola je već preduzela mere u vezi sa ovim učenikom zbog manjih incidenata i čestih izostanaka od početka školske godine, održavajući razgovore sa njim kako bi se prevazišli ti problemi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading