NOVI DETALJI STRAVIČNOG VRŠNJAČKOG NASILJA U SREMSKOJ MITROVICI: Šutirao DEČAKA, pa ga pesnicom udario u glavu!

Autor:

Hronika

07.10.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi trenutak kada jedan dečko napada svoje vršnjake, koji su sedeli na klupi, zajedno s jednom devojčicom.

NOVI DETALJI STRAVIČNOG VRŠNJAČKOG NASILJA U SREMSKOJ MITROVICI: Šutirao DEČAKA, pa ga pesnicom udario u glavu!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Sigurnosne kamere postavljene u blizini Mesne zajednice "29. novembar" u Sremskoj Mitrovici, koja se nalazi nasuprot Srednje Ekonomske škole, zabeležile su brutalni incident vršnjačkog nasilja. Na snimku se jasno vidi kako  mladić udara drugog dečka u glavu, iako se u početku pogrešno mislilo da je u pitanju devojčica.

Na snimku se vidi trenutak kada jedan dečko napada svoje vršnjake, koji su sedeli na klupi, zajedno s jednom devojčicom. Dok su dvoje tinejdžera stajali nasuprot njih i razgovarali međusobno, jedan od njih je iznenada prišao i brutalno šutnuo drugog dečka u glavu. Napadnuti dečko je brzo ustao s klupe, ali nasilnik ga je ponovo udario pesnicom u lice. Nakon toga, drugarica napadnutog dečka je takođe ustala i zajedno su se udaljili. Drugi tinejdžer koji je bio prisutan nije intervenisao niti sprečavao nasilje koje je njegov vršnjak vršio nad dečakom.

Nasilnik ispisan iz škole

Prošlog petka se desilo vršnjačko nasilje koje je okarakterisano kao treći nivo nasilja. Nasilje se nije desilo u školi. Bez obzora na tu važnu činjenicu ti akteri sukoba su se pojavili u školi a škola je preduzela po zakonu. Dečak nasilnik je nakon ovog incidenta ispisan iz škole.

Incident se desio 29. septembra u blizini škole, tačnije na klupi koja se nalazi oko 100 metara od same škole. Tokom incidenta, povređeni mladić je pretrpeo ozbiljne fizičke povrede, uključujući frakturu nosa. Nakon napada, on je brzo potrčao do školskog policajca, koji je odmah obavestio najbližu policijsku patrolu i nadležne u školi. Događaj je odmah prijavljen, a hitna pomoć i policija su stigli na lice mesta. Dečaka koji je izvršio napad, koji je rođen 2007. godine, su priveli na saslušanje.

Roditelji tvrde da je ovaj dečak već ranije poznat po svojim nasilničkim ponašanjem, ali nije bio nasilan u okviru škole. Umesto toga, često je napadao svoje vršnjake izvan škole, čekajući ih, na primer, iza školske ograde ili kada su išli u obližnju pekaru po doručak. Postojale su prijave o njegovom nasilju i ranije, ali ovaj poslednji incident je posebno ozbiljan. Jedan od roditelja je izjavio da je dobro što je dečak izbačen iz škole.

Napadač, koji dolazi iz disfunkcionalne porodice, trenutno živi sa svojom tetkom, prema informacijama koje je dao jedan od roditelja učenika Ekonomske škole u Sremskoj Mitrovici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZMAJ

07.10.2023 22:39

VALEVO JE ZAKON