KOMPANIJA IMLEK TRADICIONALNO DONACIJAMA OBELEŽILA SVETSKI DAN ŠKOLSKOG MLEKA

Autor:

Vesti

03.10.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja Kravica D3 mleko za decu bez roditeljskog staranja širom Srbije.

KOMPANIJA IMLEK TRADICIONALNO DONACIJAMA OBELEŽILA SVETSKI DAN ŠKOLSKOG MLEKA

Foto: Uroš Pajić

Povodom Svetskog dana školskog mleka, kompanija Imlek tradicionalno je uručila donaciju Moja Kravica mlečnih paketa Svratištu za decu i mlade u Beogradu i Novom Sadu, kao i udruženjima „Anđeli Severa“ i „Vitezovi osmeha“.

Tokom sedam decenija poslovanja, Imlek kontinuirano ulaže u lokalnu zajednicu kroz brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života sugrađana, pre svega onih najmlađih, a donacije domovima za decu bez roditeljskog staranja sastavni su deo poslovanja ove kompanije.

Foto: Uroš Pajić

Imlek donira Svrtištu

“Kompanija Imlek tradicionalno donira brojne ustanove za decu širom Srbije, a ovog puta smo to učinili povodom Svetskog dana školskog mleka, kako bi skrenuli pažnju na značaj mleka u svakodnevnoj ishrani. Pored neprocenjive radosti na licima dece, zadovoljstvo nam pričinjava i činjenica da naši mlečni proizvodi pozitivno utiču na njihovo odrastanje. Sa tim ciljem i naša kompanija već više od decenije obeležava ovajdatum kako bi široj javnosti, roditeljima i deci predočila sve benefite konzumacije mleka”, izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Foto: Uroš Pajić

Imlek donira Svrtištu za decu i mlade

Svetski dan školskog mleka utemeljen je 29. septembra 2000. godine od strane Organizacije za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (FAO), a osnovni cilj obeležavanja je podsećanje na značaj konzumacije mleka i mlečnih proizvoda posebno kod dece školskog uzrasta, i značaja za njihov pravilan rast i razvoj.

Foto: Uroš Pajić

Imlek donira

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading