PIJANI I DROGIRANI DIVLJALI KOLIMA PORED ŠKOLA! Saobraćajna policija od početka školske godine otkrila 4.500 PREKRŠAJA! Skoro svaki drugi vozač kažnjen zbog BRZINE!

Autor:

Vesti

12.09.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 61 vozač isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a šest vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

PIJANI I DROGIRANI DIVLJALI KOLIMA PORED ŠKOLA! Saobraćajna policija od početka školske godine otkrila 4.500 PREKRŠAJA! Skoro svaki drugi vozač kažnjen zbog BRZINE!

Foto: MUP Srbije

Od početka akcije "Škola", koju policijski službenici saobraćajne policije sprovode u cilju očuvanja bezbednosti dece u saobraćaju, otkriveno je gotovo 4.500 saobraćajnih prekršaja, saopšteno je iz MUP

Zbog prekoračenja brzine u zoni škole sankcionisan je 1.921 vozač, zbog nepropisnog parkiranja sankcionisan je 361 vozač, dok je 278 vozača sankcionisano zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona za vreme vožnje u zoni škole.  

 

 

Pored toga, 61 vozač isključen je iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, a šest vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u zoni škole.  

"Saobraćajna policija nastaviće sa pojačanim prisustvom i merama kontrole i u narednom periodu, a ujedno apelujemo na vozače da obrate posebnu pažnju u zonama škola i da poštovanjem propisa daju direktan doprinos unapređenju dece u saobraćaju", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading