KAO PSI SU TRI DANA RADILI SA NAMA! Grk objavio potresan status, OVAKO su se Srbi ponašali tokom katastrofe koja ih je snašla! (FOTO)

Autor:

Vesti

08.09.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je teško - braća, pogotovo kada se radi o ljubavi Grka i Srba. To su najbolje pokazali naši turisti koji su se našli u oblasti Pilion, koji je pretrpeo velika razaranja usled poplava nastalih pod udarom oluje "Daniel".

KAO PSI SU TRI DANA RADILI SA NAMA! Grk objavio potresan status, OVAKO su se Srbi ponašali tokom katastrofe koja ih je snašla! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Grk, Mark Adonis, objavio je juče potresan Fejsbuk status čiji je opis oduševio i dirnuo sve.

Naime, on se zahvalio svim turistima koji su učestvovali u spasavanju ljudi i imovine u Pilionu, a koji su i sami ostali bez automobila i stvari nakon nevremena. Među onima koji su pritekli u pomoć bratskom grčkom narodu, našli su se i Srbi.

Turisti radili rame uz rame sa Grcima

- Nezamislivo da su Srbi, Nemci, Bugari, Mađari, Grci, Austrijanci došli da odmor provedu u Malom južnom Pilionu i da su radili 3 dana kao psi kako bi spasili ono što se spasiti može. Nisu pitali odakle je osoba do njih, samo su čistili, lomili ograde, sili pesak da spasu imovinu koja nije njihova. Na kraju su nas zagrlili, rekli da su jako tužni, tešili nas, obećali nam da će ponovo doći i otišli ​​u suzama.

Poslednji, kada sam se rukovao sa njim da ga pozdravim, pogledao me je u oči i rekao ''Adonise, ti si jako dobar čovek''. Čovek kome je pokvaren odmor, koji mora da se kupa u toploj vodi 3-4 dana, ostavio je dva meseca potpuno nov auto u Mikru i doći će po njega za mesec dana, vraća se u rodni grad autobusom iscrpljen, umesto odmoran, smogao je snage da mi kaže da sam dobar čovek. Šta da kažem o tebi, moj čoveče?'' - navodi se u objavi ove stranice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading