DRAMATIČNI SNIMCI IZ GRČKE: Bujice nose automobile u more, porodica iz Srbije ZAROBLJENA u apartmanu!

Autor:

Vesti

05.09.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog prekida telefonskih veza, struje i interneta, porodica smeštena u Argalastiju izgubila je svaki kontakt sa porodicom u Srbiji, prenosi agencija Nikana.

DRAMATIČNI SNIMCI IZ GRČKE: Bujice nose automobile u more, porodica iz Srbije ZAROBLJENA u apartmanu!

Foto: Instagram/printscreen

Obilne padavine paralisale su Grčku, gde trenutno letuje dosta državljana Srbije. Agencija Nikana saopštila je da bujice nose automobile u more, da su turisti i meštani zarobljeni u kućama, kao i da se jedna porodica iz Srbije nalazi u ugroženom području bez signala.

Kako javljaju mediji, jedan muškarac poginuo je u poplavama u Volosu. Vatrogasci su dobili poziv da spasu jednu osobu u Volosu, ali kada su stigli pronašli su mrtvog muškarca, objavio je „Katimerini“. Obilne padavine donele su probleme Solunu, Larisi, kao i na ostrvu Skijatos. 

 

 

Građani se evakuišu iz priobalnih područja u Larisi gde su zbog jake kiše poplavljeni putevi. Vetar je obarao stabla, a evakuišu se stanovnici i turisti iz poplavljenih kuća, prenosi "Prototema". U nekim delovima Larise došlo je do nestanka struje.

Kako je prenela agencija Nikana, među turistima koji su zaglavljeni je i porodica iz Srbije, koja je smeštena u Kalama Apartmanima u Argalastiju.

Zbog prekida telefonskih veza, struje i interneta, izgubili su svaki kontakt sa porodicom u Srbiji.

Prema prognozi meteorologa, padavine se u Grčkoj očekuju i naredna 24 sata.

Bonus video: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading