Oluja Danijel potopila hiljade automobila, neke odnela i u more: Ako ste na moru u Grčkoj i ovo vam se desilo, EVO ŠTA SU VAM OPCIJE!

Autor:

Vesti

05.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže su pune fotografija potopljenih vozila čiji krovovi izviruju iz vode

Oluja Danijel potopila hiljade automobila, neke odnela i u more:  Ako ste na moru u Grčkoj i ovo  vam se desilo, EVO ŠTA SU VAM OPCIJE!

Foto: Twiter/printskrin/@StPapagianneas

Poplave u Grčkoj napravila su veliku materijalnu štetu. prema pisanju tamošnjih medija vodostaj u kućama i hotelima je premašio 1,5 metar, društvene mreže su pune fotografija potopljenih vozila čiji krovovi izviruju iz vode, a neke je čak oluja odnela u more.

Budući da je još uvek turistička sezona i da se hiljade Srba nalazi na letovanju u Grčkoj prilične su šanse da je baš nekom od njih oštećeno vozilo. Proveravali smo kakve su vam opcije u tom slučaju i evo šta su nam rekli.

Naime, kako su nam pojasnili u više osiguravajućih kuća, naknadu štete možete očekivati samo ukoliko imate kasko osiguranje koje pokriva rizike kao što su saobraćajni, prirodni, rizici od krađe.

 

Obavezno osiguranje vozila odnosi se na štetu nastalu prema trećim licima. IpakMožete proveriti da li imate "Pomoć na putu" koje mnoge banke daju u okviru svoji paketa, ali se to odnosi na usluge šlepanja, ne i popravke.   

Kako smo već pisali, grčke regione Magnezija i Sporadi pogodila je stravična oluja koju su nazvali "Danijel". Jedna muškarac je stradao u poplavama, za još jednom osobom se traga, a građani su pozvani da ne izlaze napolje bez preke potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading