OSAM SATI SE DRŽAO ZA DRVO DA GA NE ODNESE VODA: Porodica kolima pokušala da pobegne od poplave, dečak (10) preživeo PAKLENU NOĆ

Autor:

Svet

05.09.2023

14:40 >> 14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak iz Španije star 10 godina spasen je nakon što se osam sati držao za drvo da ga ne bi odnele poplavne vode, u kojima je do sada u toj zemlji poginulo najmanje pet osoba.

OSAM SATI SE DRŽAO ZA DRVO DA GA NE ODNESE VODA:  Porodica kolima pokušala da pobegne od poplave, dečak (10) preživeo PAKLENU NOĆ

Foto: Tanjug/AP

Porodica dečaka boravila je u vikendici u mestu Aldea del Fresno, zapadno od Madrida, a kada je u nedelju počela oluja krenuli su kolima, koja je odnela voda. Dečak je pronađen sledećeg jutra, prljav i u modricama, ali živ.

Iz poplave su spasene i njegova majka i sestra, ali se otac i dalje vodi kao nestao, prenosi Gardijan.

U nedelju i ponedeljak obilne padavine izazvale su velike poplave u centralnoj Španiji.

Usled nevremena zatvoreni su putevi, metro linije, a obustavljeno je i saobraćanje brzih vozova, navele su vlasti. Iznenadni snažni pljuskovi pretvorili su ulice u reke blata, koje su vukle automobile i kante za smeće u područjima Madrida, Kastilje-La Manči, Katalonije i Valensije.

U mnogim oblastima padao je grad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading