Počela prva „Specijalistička obuka za menadžere korporativne bezbednosti“

Autor:

Vesti

05.03.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savremeno znanje za bezbedno poslovanje!

Počela prva „Specijalistička obuka za menadžere korporativne bezbednosti“

Foto: Foto PKS

Prva „Specijalistička obuka za menadžere korporativne bezbednosti“ Poslovne akademije Privredne komore Srbije i Srpske asocijacija menadžera korporativne bezbednost (SAMKB), organizovana je za zaposlene u sektorima korporativne i javne bezbednosti, odbrane, obaveštajne zajednice, i sve profesionalce koji žele da steknu aktuelna znanja i unaprede veštine upravljanja korporativnom bezbednošću korišćenjem analitičkih podataka i predviđanja trendova.

Republika

Foto: Foto PKS

Obuka, ilustracija

 

U narednim nedeljama i mesecima, do 26. maja, polaznike očekuje još sedam modula na kojima će zajedno sa predavačima, iskusnim stručnjacima iz zemlje i regiona, proći sve teme koje pokrivaju područje rada zaposlenih u ovoj oblasti.

„Cilj ove obuke je ne samo usavršavanje znanja i veština polaznika, već i podizanje svesti vlasnika i menadžera kompanija o nužnosti i značaju izgradnje sistema korporativne bezbednosti u savremenim uslovima poslovanja“, istakli su mr Mirjana Kovačević, direktorka Poslovne akademije PKS i prof. dr Dragan Trivan, predsednik SAMKB.

Republika

Foto: Foto PKS

Obuka, ilustracija

 

Prvo predavanje „Arhitektura korporativne bezbednosti“ održala je doc. dr Darija Ivandić Vidović, gostujući predavač iz Hrvatske koja je polazinicima predstavila strateški pristup izgradnje, razvoja i upravlјanja korporativnom bezbednošću u poslovnim sistemima. Istakla je aktuelnosti i pretnje koje se mogu pojaviti u 2023. godini i načine kako se sa njima može izboriti. 

U praktičnom delu predavanja polaznici su imali priliku da rade i na rešavanju studije slučaja.

Menadžere korporativne bezbednosti, polaznike specijalističkih obuka, očekuje još sedam modula, kao što su: Analiza i upravljanje rizicima, Upravljačke funkcije menadžera korporativne bezbednosti, Krizni menadžment, Upravljanje devijantnim ponašanjem na radnom mestu, Poslovno-obaveštajna delatnost, Leadership i coaching u korporativnoj bezbednosti i Informaciona i informatička bezbednost.

Foto: Foto PKS

irjana Kovačević

 

Svi zainteresovani koji su propustili da se prijave na celokupnu obuku, mogu se i dalje prijaviti za pohađanje pojedinačnih modula.

Više informacija o ovoj i drugim obukama i seminarima mogu se videti na sajtu Poslovne akademije PKS – www.akademijapks.rs.

Svaki od osam pojedinačnih modula traje po osam nastavnih časova, a predavanja se organizuju dinamikom od dva modula mesečno. Celokupan program obuhvata 64 nastavna časa. Polaznik može upisati i izdvojeni modul i tada stiče uverenje o uspešno savladanom programu tog modula.

 

Cilj ovog jedinstvenog stručnog programa na tržištu Srbije, koji je kreiran na bazi potreba privrede i dosadašnjih iskustava iz prakse, je da omogući usavršavanje profesionalaca koji se bave različitim aspektima bezbednosti u poslovanju.

Brojka: 10. februara održan je prvi modul „Specijalističke obuke za menadžere korporativne bezbednosti“

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading