MOŽETE DOBITI DRES DUŠANA VLAHOVIĆA I POMOĆI! Humanitarni kviz i aukcija za Nestora i Gregora!

Autor:

Vesti

26.12.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanitarna aukcija i kviz održava se 26. decembra u 18 časova u Flag and sparrow underground pabu u organizaciji Centra za regionalnu saradnju.

MOŽETE DOBITI DRES DUŠANA VLAHOVIĆA I POMOĆI! Humanitarni kviz i aukcija za Nestora i Gregora!

Foto: Printscreen/Instagram/crs_beograd

Centar za regionalnu saradnju održava humanitarni kviz u Flag and sparrow underground, a nakon kviza održava se licitacija.

Na licitaciji će se naći i dres Dušana Vlahovića sa utakmice Srbija - Brazil. Ko ponudi najviše, dobiće dres, a sva prikupljena sredstva biće uplaćena za Nestora i Gregora, korisnike fondacije Budi human.

 

 

- Humanitarni novogodišnji kviz je događaj koji Centar za regionalnu saradnju organizuje već 4. godinu. Svake godine u decembru pred novogodišnje praznike izaberemo decu kojoj je potrebno donirati sredstva kako bi se izlečila. Ovog puta smo se odlučili da to budu Gregor i Nestor - rekao je osnivač Centra za regionalnu saradnju Milisav Anđelić za Republiku.

- Ove godine za razliku od prethodnih, pored kviza održaćemo i licitaciju za dres Dušana Vlahovića sa utakmice Srbija - Brazil koja je odigrana 24. Novembra u Kataru. Ko ponudi najviše dobiće dres i na taj način želimo da doprinesemo borbi koju vode Gregor i Nestor.

Pozivam sve zainteresovane da dođu danas u 20h u kafić flag and sparrow koji se nalazi u ulici Kraljice Marije broj 1 i da nam pomognu da prikupimo više novca za doniranje. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading